2023.07.08 16:00 (prieš 2 mėn.)
julytti parašė:
Sveikinu sulaukus savo stebuklėlio 🌸
Aš buvau labai teigiamai nusiteikusi ir nekreipiau dėmesio į neigiamus atsiliepimus, nes suvokiu, kad bet kurioje įstaigoje gimdant yra kam patiko ir kam ne ir visaip gali būti 🙂
Bet tiesą sakant, aš labai nusivyliau, kaip su manim elgėsi Panevėžyje, man sakyčiau, netgi liko kažkokia trauma po gimdymo ten.... ne gimdymo skausmo ar dar ko, bet tiesiog, aš niekada negalvojau, kad moteris sąrėmiuose ant tiek gali būt ignoruojama ir jai visokios nesąmonės kalbamos....
Žodžiu, man labai nepatiko, nei ta pamaina, kai buvau sąrėmiuose, nei visas personalas, kuris po to lankėsi, o aš gulėjau 5 dienas ligoninėj po gimdymo, tai pagalba mano nuomone ten apgaulėtina. Su žindymu nėra jokio profesionalaus asmens galinčio patarti, nors aš pati prašiau pagalbos ir ieškojau, kas mane galėtų pamokinti, bet nelabai sulaukiau pagalbos. O dar turi statusą " kūdikiams palanki ligoninė" 🤦 yra pavienių normalių tikrai gydytojų, pavienių normalių akušerių ir sesučių, bet didžioji dalis su kuriais teko susidurti, tikrai nepatiko.
Tiesa, kai reikėjo priimti gimdymą pasikeitė pamaina, tai visai kitaip su manim elgėsi ir gimdymo pabaiga buvo sėkminga ir greita, priėmė gimdymą Petrauskas, tai neturiu priekaištų dėl to konkrečiai.
Bet šiaip, jei dar kažkada gyvenime reiks gimdyti ( apie ką dabar net pagalvot nenoriu 🫣), tai manau važiuočiau kitur gimdyti.
Nežinau, gal man čia nepasisekė, nes tada kai gimdžiau buvo be proto daug gimdyvių, gal aš labai jautri, gal mano situacija buvo kažkokia atipinė, kaip vėliau ir puse dantų pripažino gydytoja....bet tieisiog teigiamu atsiliepimu pasidalint negaliu, bet ir nepuolu neigiamų visur rašyt ir rėkti, kaip man blogai buvo 🤷