ie.va parašė:
Mes kai ėmėm šių metų kovą, tai sakė iki spalio nebeliks greičiausiai jų, tai nežinau![]()
As teiravausi šiandien savivaldybėj tai drąsiai šiemet galima dar. Liko daug nepanaudotų lėšų.
ie.va parašė:
Mes kai ėmėm šių metų kovą, tai sakė iki spalio nebeliks greičiausiai jų, tai nežinau![]()
As teiravausi šiandien savivaldybėj tai drąsiai šiemet galima dar. Liko daug nepanaudotų lėšų.
Username parašė:
Dnb finansuoja 75-80proc buto vertės. Kaip seb gal kas. Žinot? Jų puslapyje rašo 85proc. Bet kas realiai ėmėte ar tiek įmanoma gauti?
Buvau prieš savaitę SEB, finansuoja 85 proc., jei nauja statyba, senai - 20proc.
eri.ka parašė:
Buvau prieš savaitę SEB, finansuoja 85 proc., jei nauja statyba, senai - 20proc.
Mum 1988m bustui 85% finansavo
Username parašė:
Dnb finansuoja 75-80proc buto vertės. Kaip seb gal kas. Žinot? Jų puslapyje rašo 85proc. Bet kas realiai ėmėte ar tiek įmanoma gauti?
Įmanoma, mes ėmėm seb.
eri.ka parašė:
Mums senos statybos finansavo 85%.
Username parašė:
mum swedbank finansavo 80% senos statybos
Rolandela parašė:
mum swedbank finansavo 80% senos statybos
Swedbankis ir mums sakė, kad senos 80% jie finansuoja.
Kiss me parašė:
Labukas, i teisma del vaiku, dokumentus reik visus sviestis? Pvz banko sutarty? Pirkimo pardavimo ir t.t? Reik vaiku gim liudijimu kopiju pasu?
Šiaip berods nuorašų daugumos dokumentų reikalauja, tai mūsų tik asmens berods dokumentų kopijas padarė, o kitus originalus paėmė, kai atidavė leidimą, tai ir dokumentus originalius grąžino.
aureja12 parašė:
Šiaip berods nuorašų daugumos dokumentų reikalauja, tai mūsų tik asmens berods dokumentų kopijas padarė, o kitus originalus paėmė, kai atidavė leidimą, tai ir dokum…
O nuorasus jie patys pasiema?;) nes mes ta prasyma uzpildem is vaiku teisiu gavom pazyma, ir pirmad vezam i teisma viska;)
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai