aureja12 parašė:
Mums rekėjo pateikti:
Prašymas apylinkės teismui
bet kiek žinau uztenka preliminarios pirkimo pardavimo sutarties ar ne?
ainu bet be notarinės sutarties neturėsim RC pazymos apie nuosavybe
aureja12 parašė:
Mums rekėjo pateikti:
Prašymas apylinkės teismui
bet kiek žinau uztenka preliminarios pirkimo pardavimo sutarties ar ne?
ainu bet be notarinės sutarties neturėsim RC pazymos apie nuosavybe
Meima parašė:
bet kiek žinau uztenka preliminarios pirkimo pardavimo sutarties ar ne?ainu bet be notarinės sutarties neturėsim RC pazymos apie nuosavybe
Būtent... reikia notarinės sutarties.
agni84 parašė:
Mes prasyma namuose turim....tai pasirasyt abu galim....tik kita savaite vyras isvyksta....pateikti i teisma dok galeciau tik as......arba nusikels savaitei......ec…
Tik įsitikinkite, kad prašymo forma tinkama, nes aš buvau išsitraukusi pildyti prašymą, bet kadangi gavę rc išrašą arti teismo buvom, tai ir neprireikė, bet pamenu prašymo forma kiek kitokia buvo. Nors gal priimtų ir kitokią
aureja12 parašė:
Tik įsitikinkite, kad prašymo forma tinkama, nes aš buvau išsitraukusi pildyti prašymą, bet kadangi gavę rc išrašą arti teismo buvom, tai ir neprireikė, bet pamenu …
Prasyma is teismo ir turim!
pirmadieni pas notara ir RC truksta israso laukuam ir i teisma.......kaip norisi greiciau......
agni84 parašė:
Prasyma is teismo ir turim!pirmadieni pas notara ir RC truksta israso laukuam ir i teisma.......kaip norisi greiciau......
Užtrunka užtrunka
mes va jau hipoteką sutvarkėm, bankas pervedė pinigus, dabar laukiam galutinio atsiskaitymo patvirtinimo
aureja12 parašė:
Užtrunka užtrunkames va jau hipoteką sutvarkėm, bankas pervedė pinigus, dabar laukiam galutinio atsiskaitymo patvirtinimo
![]()
mums patvirtinimo greitai, tik neskuba RC zymos nusiimti del apmoketos pirmosios hipotekos
o taip norisi jau visiskai visiskai galutinai viska pasibaigti kad butu zinoma, jog tikrai tikrai niekas niekam jau nebekliuva ir t.t., bet kurgi, pinigus gavo ir nebeskuba (zinoma, turi menesi pagal sutarti, bet visviena norisi greiciau)....
dabar jau laukiu nesulaukiu kada butas is statybu aiksteles pataps normaliais namais, baldai pradejo jau vaziuoti o dar sienos nesutvarkytos
ir zinoma vis dar sunku patiketi, kad tai mano namai (ypac, kai dar kolkas nieko malonaus juose neivyko, tik begalinis stresas tvarkant popierius ir dar didesni nervai atliekant remontus), guodzia tik ta mintis, kai tai jau nuosavybe, kad darai del saves, ypac kai mazei jau uzejo periodas kai nori viska naikinti, tai tik tikiuosi, kad issikraustysim anksciau, negu nuomojamam bute pridarys zalos (jau suprato, kaip smagu viska visur taskyti ar guasuotom rankom ant duru piesti)
kaip sakoma, savam bute irgi bus gaila, jeigu vos persikelsi ir svieziai nudazytas ir sutvarkytas sienas isteps ir t.t., bet bent jau niekas apart saves nepriekaistaus ir zalos atlyginti nereikalaus
supermartyna parašė:
mums patvirtinimo greitai, tik neskuba RC zymos nusiimti del apmoketos pirmosios hipotekoso taip norisi jau visiskai visiskai galutinai viska pasibaigt…
Sveikinu
jau jūs irgi finišo tiesiojoje. Dėl paišymo, tai vieną idėją žinau, viena šeima, remontuodamasi namus, vieną sienelę dažė specialiais juodais dažais, kad būtų vaikams piešti
deja, taip ir nesužinojau ar pasiteisino
manula parašė:
Sveikos,
Mes imam busto paskola Seb banke, 68000€, norim fiksuoti palukanas 5 metams, banka…
As manau normalios
Mes 2015m kovo men imem Seb banke fiksuotas palukanas 5-iems metams, tai buvo 2.16
Paskola imem 20 900e . Mokam kas menesi po beveik 91e ;)
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai