nana22 parašė:
Mano atveju kolkas pakilusi temperatura reiskia nestuma. Bet rizikingą.
Laikykis ilsėkis ir viskas bus OK pipiriukui
linkiu daug sveikateles
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįnana22 parašė:
Mano atveju kolkas pakilusi temperatura reiskia nestuma. Bet rizikingą.
Laikykis ilsėkis ir viskas bus OK pipiriukui
linkiu daug sveikateles
TikAs parašė:
Laikykis ilsėkis ir viskas bus OK pipiriukuilinkiu daug sveikateles
Dekui labai. Kam lemta gimti, tas ir gims. Neiskrapstysi net noredamas
nana22 parašė:
Dekui labai. Kam lemta gimti, tas ir gims. Neiskrapstysi net noredamas![]()
Vat būtent
buvau patyrusi persileidima 2017metais, pirmas ir labai lauktas nestumas,bet deja trukes apie 10-12savaiciu tiksliai nezinau nes net nespejau pas gine nueit,apsilankius poliklinikoje paskake ateit tik 12 savaiciu kai mazdaug bus,tad nespejau. pirmas pats pozymis buvo dinges pykinimas ir savijauta tokia lyg ne nescia,nors pries tai labai pykino ir jauciau nuovargi,galvojau,kad tiesiog pasibaige.. ir viena diena pasirodes kraujas atvykus i priimamaji,pasake sirdele nebeplka, gyvenimas griuvo toks jausmas, nezinojau ka daryt, labai daug forumu skaiciau ieskodama paguodos,kad ir kitom patyrusiom persileidima viskas pasibaige sekmingu nestumo,tik tie komentarai mane guode.. persileidimas ivyko geguzes menesi, iskart po menesio vel bandem ,pirma kart pastojau labai greit,si karta nekibo,kiekvienos menesines reiske nesekme,kreipiausi pas gine privaciai,apziurejo pasake gert pregnancy tabletes ir dar kazkokias(pavadinimo nepamenu) ir po menesio as jau matau 2juosteles,tai buvo sausio menesis,dabar supuoju savo mazyli ant ranku,nestumas ir gimdymas buvo labai lengvi. Tikiuosi kazkam tai bus ikvepimas,kad ne viskas prarasta
dia9992 parašė:
buvau patyrusi persileidima 2017metais, pirmas ir labai lauktas nestumas,bet deja trukes apie 10-12savaiciu tiksliai nezinau nes net nespejau pas gine nueit,apsilan…
Sveikinu😚😍Spalinuka turit? As gruodi persileidau. Sausi pastojau po pirmu mm😍turim broliuka 3sav😍
Sveikos
Turiu du vaikiukus su jų nėštumas viskas gerai buvo.
Taip gavosi kad gavosi trečias ir netyciukas bet labai lauktas.
Vakar persileidau būdama 17 sav.
Mergaitės kaip išgyvenant ta tuštuma. Dienos metu bandau nepalūžti nes vaikai negali manęs tokios matyt bet va ką karas prisimenu tą įvykį ir vėl pilnos akys ašarų.
Monika21 parašė:
Sveikos
O kas nutiko? Nezinomos priezastys?
Monika21 parašė:
Sveikos
Siūlau išsiverkti, nes aš kol būdavau su šeima kažkaip mintys nutoldavo o kai likdavau vieną balsu kaukiau, bet man padėjo skausmą išleisti, man dabar jau gerai, kažkaip lengviau pernesu..
Vajana parašė:
Siūlau išsiverkti, nes aš kol būdavau su šeima kažkaip mintys nutoldavo o kai likdavau vieną balsu kaukiau, bet man padėjo skausmą išleisti, man dabar jau gerai, ka…
Pilnai pritariu, kad reikia išlieti visą skausmą. Ašaromis, kalbomis ar kaip kitaip, bet svarbu jį paleisti. Nelaikykit savyje tų ašarų. Jei norit verkit, kad ir naktimis. Tegul vyras būna jūsų paguoda. Nesistenkit vaidinti, kad nieko nenutiko ir apsimesti ypač prieš vyrą, kad nieko čia tokio. Tai yra baisi tragedija moters gyvenime ir su ja mes vienos likti nebegalime.
Man be galo padėjo vyras. Vienas kitam buvom ramstis. Verkdavau aš, jis mane apkabines laikydavo, verkdavo jis, aš jį tyliai glostydavau. Tai pir išgyvenom šį baisiai sunkų periodą, dabar jau galim gyventi vėl ir tikėtis ateinančio stebuklo
TiesiogLove parašė:
Sveikinu😚😍Spalinuka turit? As gruodi persileidau. Sausi pastojau po pirmu mm😍turim broliuka 3sav😍
rugsejinuka 😍
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai