Tiesiog Ilona parašė:
Sveikutės. Man aštuonios savaitės, pradėjo mausti pilva ir nugara ir teplioja krauju. Mano gydytojas dar prieš tris savaites sakė kad man gresia persileidimas. S…
Taip.
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįTiesiog Ilona parašė:
Sveikutės. Man aštuonios savaitės, pradėjo mausti pilva ir nugara ir teplioja krauju. Mano gydytojas dar prieš tris savaites sakė kad man gresia persileidimas. S…
Taip.
Labas 🌸
Ketvirtadienį pasidariau testuką, buvo vaiduokliukas. 4dienas vėlavo mm, nors visada būdavo laiku (tai apie 5sav) Vakare pradėjau kraujuoti. Iki šiol (sekmadienio) vis valosi... Testukas jau vakar nerodė nieko.
Tai neramu dėl savęs darosi. Kaip dėl darbo, ar būsiu pajėgi eiti dirbti (darbas nesunkus, bet lb prie lovos traukia)? Ir ar reikia pas ginekologę eiti apžiūrai? 🤔 Kad žinoti, kar viskas gerai valosi.
Pelargonija parašė:
Labas 🌸
Ketvirtadienį pasidariau testuką, buvo vaiduokliukas. 4dienas vėlavo mm, nors visa…
Po visko galite apsilankyti pas ginekologę, tokio laiko ilgai ir sunkiai neturėtų valytis. O ar pajegi būsite dirbti, tai čia tik jūs galite atsakyti į šitą klausimą
bra123 parašė:
Po visko galite apsilankyti pas ginekologę, tokio laiko ilgai ir sunkiai neturėtų valytis. O ar pajegi būsite dirbti, tai čia tik jūs galite atsakyti į šitą klausim…
Ačiū 🌸
Sveiki laukiausi 5sav bet pradejau vakar vakare kraujuot ir šiandiena pasake kad pabėgo mano pipiriuks 🤷♀️🙈 pamiršau gines paklausti kada vel galiu pradėt planuoti, ar reikia kaškiek pralaukti. Nieko man neskauda tiesiog susirgau toks jausmas mm ir tiek 🙈 būtu buves antras nėštumas...
visciukas parašė:
Sveikos mergaites, kiek laiko teko laukti savaiminio persileidimo prie nesivystancio nestumo ?![]()
Man prasidèjo 12 savaitę.. Natūraliai persileidau, bet su beprotišksis skausmais. Nelinkiu to patirti, bet kiekvienai sako skirtingai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai