milginde parašė:
visiškai pritariu, man ginekologė patį pirmą tyrimą išrašė spermogramą ir vyrui padavus tą lapuką net nesudvejojo ar nesidaryti ar dar ką. O tie kurie nesutinka, ma…
šaunios mintys
milginde parašė:
visiškai pritariu, man ginekologė patį pirmą tyrimą išrašė spermogramą ir vyrui padavus tą lapuką net nesudvejojo ar nesidaryti ar dar ką. O tie kurie nesutinka, ma…
šaunios mintys
Eglė @---- parašė:
man jau 29 ir butu tik antras -pirmas leliukas
sveikutes
man ir va pries savaite stuktelejo 29m na ir pirmaji dar tik planuoju,daug klasioku jau senai mane pralenke..bet as pajutau,kad tas reikalas pribrendo nesenai ir nesigailiu..nes dabar jau mazdaug esu materialai apsirupinus,turiu kur ir gyvent..
dabar tik leliuko reik sulaukt
Funky parašė:
bet kazkaip as dar nestresuoju, vienintelis dalykas, noreciau sportuot, ir bijau " o jeigu nescia?"
o ką negalima sportuot pastojus?
karapuznike parašė:
sveikutesman ir va pries savaite stuktelejo 29m na ir pirmaji dar tik planuoju,daug klasioku jau senai mane pralenke..bet as pajutau,kad tas reikalas pribrendo…
zinoma, vaikiuko reikia tads kai jauti tam pasiruosusi. linkiu kuo greiciau sulaukti savo dziaugsmelio. O tu jau susituokusi? as tai vestuves keliau nes laukiausi bet savaite iki vestuviu man abrazija padare. ir kolkas nebeuzkimba lelyte, bet as tikiuosi
Eglė @---- parašė:
zinoma, vaikiuko reikia tads kai jauti tam pasiruosusi. linkiu kuo greiciau sulaukti savo dziaugsmelio. O tu jau susituokusi? as tai vestuves keliau nes laukiausi b…
na siaip kaip ir nesusizenija
bet kartu daugiau nei 10 metu,tad skaitos
kazkaip cia siemet prisplanavom ir leliuko ir vestuviu,ot jauciu bus per daug planu vienu metu
Borūžkė parašė:
Sveikos merginos![]()
Klausykit, turiu klausimą - ar jūsų negraužia rėmuo išgėrus folio rūgšties? Aš jau…
negraužia, jokio poviekio išvis nepastebiu..
MeilesVaikai parašė:
negraužia, jokio poviekio išvis nepastebiu..
man ir jokio poveikio,net nejauciu,kad geriu
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai