MeilesVaikai parašė:
O yra tokių čia kuriom 29 ir tik pirmą planuoja? :)))
nu jau 26 ir 29 menkas skirtumas
MeilesVaikai parašė:
nu jau 26 ir 29 menkas skirtumas
Juodoji Nikita parašė:
nu jau 26 ir 29 menkas skirtumas![]()
Tai, kuri 26 atrodo menkas, o tai, kuri 29 nebe :))))
MeilesVaikai parašė:
man 28 ir planuojam pirma
MeilesVaikai parašė:
Beje, šian nukrito temp tai vadinas turėtų svečiai neužilgo aplankyt... užsisakuau OV testukų, tikiuos spės atkeliaut laiku. Bus įdomu išbandyt. Ar yra bandžiusių?…
teip teip :)nuolatiniai draugai ov testai
MeilesVaikai parašė:
Tai, kuri 26 atrodo menkas, o tai, kuri 29 nebe :))))
tikra tiesa! jai buciau zinojusi kaip viskas bus tai jau 25 metu budama pradeciau tyrtis.... bet visvien i ta reikala nebuciau nerusi jaunesne nei 25..... nors mes ir nesisaugojom visus 6 metus, sakiau sau kad kolkas nelaikas, o jai bus tai bus!
MeilesVaikai parašė:
Beje, šian nukrito temp tai vadinas turėtų svečiai neužilgo aplankyt... užsisakuau OV testukų, tikiuos spės atkeliaut laiku. Bus įdomu išbandyt. Ar yra bandžiusių?…
geras, šiandien ir aš užsisakiau ov testukų
bandysiu juos
Kristulke parašė:
tikra tiesa! jai buciau zinojusi kaip viskas bus tai jau 25 metu budama pradeciau tyrtis.... bet visvien i ta reikala nebuciau nerusi jaunesne nei 25..... nors mes …
Na aš savo vyrą sutikau tik būdama 26 tai kol tapom tikra šeima ir praėjo porą metelių
MeilesVaikai parašė:
as tokia, man 28, ir irgi galiu pasisakyt i sia tema, aplamai iki 25 net mintien nebuvo man apie vaikus, atsirado tas noras gal pries pora metu, bet reikejo pabaigt mokslus ir t.t., dabar turim viska, pinigus, buta, vyra, darba, ateiti, diploma, bet yra ir kita medalio puse, visu pirma ne taip lengva susilaukt vaiko, visu antra, pvz. as daabr irgi paciam jegu zydejime, ir karjeros galimybes turiu irgi dideles, bet negaliu kopti karjeros laiptais, nes planuoju vaika, dabar keiciu darba, ir irgi nerimauju, o jeigu ateisiu, ir netrukus pastosiu, kas tada, o si darbdavi visai nenoreciau pavest, nes jis i mane deda daug vilciu, tai as kartais tikrai pagalvoju, kad geriau buciau pagimdzius jauna, dabar sau ramiai dirbciau, kita vertus, bent jau kalbant apie save, 20 ieis as nieko negaleciau vaikui duoti, nei is moralines, nei is materialines puses, jus irgi norisi ir vezimeli geresni, ir drabuzi grazesni, ir kedute automobiline saugesne, ir galu gale automobili - kad vaika vasara prie juros nuvest, bet kai atejo tas laikas, kai "jau galiu nestet" nelabai tas nestumas ateina .... tas ir abidniausia .... man gine pasake - nustok apie tai galvot, nestumas ateis, tam kad nustot, reikejo surast hobi, vat ir nusprendziau darba keist, tikrai paskutini menesi negalvojau apie jokius nestumus
bet buvo savaite gal, kai nusprendziau kad visdelto is sito darbo noriu i dekreta eit, ir kagi, iskart puoliau ov testus daryt ir pan., bet greit persigalvojau, ir vel pasineriau i darbinius reikalus
Kristulke parašė:
tikra tiesa! jai buciau zinojusi kaip viskas bus tai jau 25 metu budama pradeciau tyrtis.... bet visvien i ta reikala nebuciau nerusi jaunesne nei 25..... nors mes …
na iki 25 kaip ir labai galvos nesuki, bus nebus, bet kai jau imi pastebeti visas nesciais su vezimeliais arba kai aplink visi tave gimdo gimdo gimdo o tuvis dar ne tas 25 tampa tokiu akmeniu kad galvoji o kodel anksciau nepradejai tirtis
o gal viskas butu kitaip. moteriai amzius yra didelis priesas
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai