barbytukas parašė:
Didžiausi sveikinimai!! Gražu žiūrėti 😍😍😍
Aciu 😁
barbytukas parašė:
Didžiausi sveikinimai!! Gražu žiūrėti 😍😍😍
Aciu 😁
Sveikos merginos. Gal kuri nors is jusu susidure su anovuliaciniais ciklais (ir zino ta uztikrintai), kaip zinoti, ar ovuliacija is tikruju neivyko? Progesterono tyrimas mano atveju nebutu tikslus, nes ciklas kinta +-4 dienos. PK ir PKS neturiu. Ar galima pasikliauti bkt? ov testais? esu skaiciusi forume, kad kai kurioms pakyla bkt, net ir neivykus ovuliacijai. vaisingu gleiviu pas mane beveik niekada nebuna, ov testai kol kas neryskeja, nors jau pagal laika turetu.
Ir jei tarkim pasidaryciau progesterona (ir tiksliai nepataikyciau i 7 diena po ov), ar visada austesnis nei 35nmol progesteronas rodo, kad ov tikrai ivyko? ar tas progesteronas gali ir dar del ko nors buti pakiles?
Kolumbija parašė:
Sveikos merginos. Gal kuri nors is jusu susidure su anovuliaciniais ciklais (ir zino ta uztikrintai), kaip zinoti, ar ovuliacija is tikruju neivyko? Progesterono ty…
Jusu atveju tiksliai matuociau bkt, daryciau kelis echo vizitus - pries ov stebeti kaip auga folikulai, po numatomos ov patvirtinti kad ov ivyko, pagal bkt 7 dpo padaryti prg. Prg ir echo - uztikrintai zinosite kad vyksta ov.
Šarlotė@ parašė:
Jusu atveju tiksliai matuociau bkt, daryciau kelis echo vizitus - pries ov stebeti kaip auga folikulai, po numatomos ov patvirtinti kad ov ivyko, pagal bkt 7 dpo pa…
aciu. tai taip iseitu, kad aukstesnis prg nebutinai rodo ivykusia ov? ir gal turit patirties, kaip ten vyksta su tais vizitais pas ginekologe? cia turbut tik privaciai galima taip stebeti? nes poliklinikoj su siuntimais tiek prilakstyti turbut neimanoma..
Kolumbija parašė:
aciu. tai taip iseitu, kad aukstesnis prg nebutinai rodo ivykusia ov? ir gal turit patirties, kaip ten vyksta su tais vizitais pas ginekologe? cia turbut tik privac…
Tai jau taip, reiketu privaciai. Na bent vieno ciklo tokio uztektu, kad pamatyti kas vyksta pas jus.
Visgi manau prg ir echo kombinacija yra patikimiau. Nes jei koks ribinis prg - vistiek bus neaisku del ov. Dar yra ir retu atveju, kai yra tam tikras sindromas- foliai auga, organizmas imituoja ov, bet visgi folikulas neplysta. Prg, bkt pakyla. Tai cia irgi tik echo galima pamatyti.
Šarlotė@ parašė:
Tai jau taip, reiketu privaciai. Na bent vieno ciklo tokio uztektu, kad pamatyti kas vyksta pas jus.
Pas mane esme tokia, kad pries kelis ciklus esu pagavus ovuliacija (ginekologe patvirtino, nes kaip tik pas ja tuo metu lankiausi), prg buvo 45 nmol, tai nera taip, kad ji pas mane niekada nevyksta. Bet turiu itarimu del keliu paskutiniu ciklu, galvoju gal yra kokiu nors budu zinoti be tyrimu ir ginekologes apziuros, pvz bkt nors ir pakyla, bet buna kokia nors keverzone ar panasiai. Nes dabar galiu uzsiregistruoti kitam ciklui pas ginekologe, bet tas kitas ciklas gali buti tas gerasis, o tie "itartini" taip ir liks neisaiskinti..
Kolumbija parašė:
Pas mane esme tokia, kad pries kelis ciklus esu pagavus ovuliacija (ginekologe patvirtino, nes kaip tik pas ja tuo metu lankiausi), prg buvo 45 nmol, tai nera taip,…
Nu tai zinoma, kiekvieno ciklo neis pasekti. Galima daryti tik isvada pahal viena arba kelis tvirtus ciklus. Papratesnis budas yra
Bkt ir prg 7 dpo. Tuomet didele tikimybe kad su ov viskas ok. Na dar aisku kaip ir truetu buti bent kazkiek kiausinio baltymo isskyru.
Juk@ parašė:
Negaliu atsidziaugtdar slepiu nuo vyro, bet jau jis man siulo agurkeliu ir tt 😅 praeita karta pagal gerokai padidejusia krutine atspejo, dabar irgi turbut nujau…
Sveikinu, ryškėkit ir tvirtėkit 😊 o kelinta šiandien dpo jums ?
Egleelge parašė:
Labai sveikinu visas pamaciusias 2juosteles🥰
As griztu vel..4dienos iki mm,buvo padirbeta si menesi kaip reikiant🙈 visa diena l…
Mano galva cia bus isdziuvimas🤔
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai