AsSaSG parašė:
Sakykite, kuek laiko praejo tarp ryskaus ir sekancio testuko darymo? Po kiek valandu daretes?
Pirmas darytas ryte antras po pietu. O ant rytojaus jau blanko.
AsSaSG parašė:
Sakykite, kuek laiko praejo tarp ryskaus ir sekancio testuko darymo? Po kiek valandu daretes?
Samaa parašė:
Laukimas tai kantrybė parašė:
Mano ciklas tikslus susergu menesio pradžioj 5-6dieną. Tai kaip manot ar gali buti?
Tai pasiskaiciuokit jei myliu kas buvo iki menesiniu 14 dienų ar daugiau tada tikimybe didelė jei mažiau nei 14 dienų tada tikimybe daug mažesnė kuo arčiau mm tuo mažesnė tikimybė pastoti
lapute18 parašė:
na mano 9dpo testas baltut baltutelis .. iki mm dar 3-4dienos , tikiuosi nerodo , nes dar per anksti</blockquok
lapute18Kiek trunka jūsu ciklas ☺️
Pienė13 parašė:
apie 22 dienas jeigu teisingai suprantu . Dar nelabai moku apskaičiuoti , bet dabar paskutiniu mm pirma diena buvo gruodžio 6d , o numatomos sekančios sausio 3d , myliukai su " laiminga " pabaiga buvo 21.23.25.26d
Čia gal nelabai į temą, bet nelabai turiu pas ką paklausti ir nesu su tuo susidūrusi, gal jūs patarsite kaip geriau pasielgti. Už mėnesio bus mano gimtadienis ir ta proga norėčiau kur nors netoli nuskristi, bet jeigu dabar būčiau pastojus, ar saugu būtų skristi lėktuvu? Ar geriau susilaikyti? Internete skaičiau, kad lyg ir saugu, jeigu skrydis iki 3val. Gal kas iš patirties patars, nes nesinori pasidaryti blogiau. Kitą savaitgalį turėčiau arba sulaukti mm, arba ||, o skristume sausio gale. Ačiū, kas patars. ❤️
lapute18 parašė:
apie 22 dienas jeigu teisingai suprantu . Dar nelabai moku apskaičiuoti , bet dabar paskutiniu mm pirma diena buvo gruodžio 6d , o numatomos sekančios sausio 3d , m…
Tada jūsų ciklas 28d. Ciklas skaičiuojamas nuo pirmos mėnesinių dienos iki sekančių mėnesinių pirmos dienos.
Laukiu123 parašė:
Čia gal nelabai į temą, bet nelabai turiu pas ką paklausti ir nesu su tuo susidūrusi, gal jūs patarsite kaip geriau pasielgti. Už mėnesio bus mano gimtadienis ir ta…
Skridau 5-6 sav nėstume , viskas gerai. Jei nekraujuojate ir su spaudimu bedu nera tai viskas saugu
Laukiu123 parašė:
Čia gal nelabai į temą, bet nelabai turiu pas ką paklausti ir nesu su tuo susidūrusi, gal jūs patarsite kaip geriau pasielgti. Už mėnesio bus mano gimtadienis ir ta…
Pagalvokite, kad stiuardesės skraido nuolat, t.y. nėščios iki dekreto
viskas ten su tais skrydžiais gerai, esmė tik tame, kad galite prastai jaustis, kankinti toksikozė, svečioj šaly nutikus kažkam netikėtui (kraujavimas koks, pilvo skausmai, neduok dieve persileidimas) - papildomas stresas kur lėkti pasitikrinti. Pagal medikus, saugiausias laikas keliauti nuo 12 iki 28-30 sav
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai