Maniosime parašė:
Gal dar spėsim į nuvažiuojantį traukinį įšokt 😃
Spėsit spėsit! Šildau vietą 😅✨
Maniosime parašė:
Gal dar spėsim į nuvažiuojantį traukinį įšokt 😃
Spėsit spėsit! Šildau vietą 😅✨
pupsika parašė:
Aš sirgti turėčiau kovo 31 - balandžio 1 dieną, bet kitos savaitės gale banysiu testą pasidaryti 🤭
Aš taip pat turėčiau susirgti 30-31d. nelaukiu mm kartu su Jumis 🫣
mazojiass parašė:
Vos vos, bet tik valantis. Aš galvoju o jeigu nuvažiuočiau į priimamąjį, ar jie ten apžiūrėtų, ar dėl to, kad nėra patvirtino nežiūrėtu?
Jei jus is Vilniaus, as vaziavau i Antakalnio ginekologijos/akuserijos priemima. Labai maloniai, labai greit prieme ir apziurejo.
pupsika parašė:
Aš sirgti turėčiau kovo 31 - balandžio 1 dieną, bet kitos savaitės gale banysiu testą pasidaryti 🤭
As taip pat 🫣 iki savaites galo tikrai neislauksiu 🤣 planuoju nuo treciadienio jei iskentesiu 🫣🤣
FoxLady parašė:
Kazkaip mazokai teigiamu testuku paskutiniu metu🤔 Atrodo kad visos jau pastojo per praeita teigiamu banga😄
Aš laukiu arba ne mm 27-28d...testų neplanuoju jokių daryt,tai 9ciklas planavimo, tad nuleidau visas rankas ir viltis. Tiesiog manau uzsiregistruosiu po šių mm pas kitą ginekologą ir jau žiūrėsiu ar viskas ok🤔
mazojiass parašė:
Realybei truputi šviesesnė, normaliai kamera nefokusuoja. Testas iškart toks pasidarė nereikėjo net 3min laukt
Valioo! Sveikinu🥰
Sandra988888 parašė:
Kaip idomiai mm turi buti pirmadieni, o ov testas pradejo rysketi ketvirtadieni buvo baltas penktadieni jau truputi mates o siandien dar truputi ryskesnis.(zinau ka…
O nebandėt nt dar?
FoxLady parašė:
Kazkaip mazokai teigiamu testuku paskutiniu metu🤔 Atrodo kad visos jau pastojo per praeita teigiamu banga😄
Pastebėjau ir aš
taip laukiu visų likusių bendražygių teigiamų testukų😍😍😍
Minėė parašė:
Aš taip pat turėčiau susirgti 30-31d. nelaukiu mm kartu su Jumis 🫣
Aš taip pat...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai