Adagioo parašė:
Yra tikrai😍😍😍 sveikinu labai! Ryškėkit❤️
Ačiū iš visos širdies. Esam čia kelios, kurios netekom panašiu metu, esu labai laiminga, kad visos dabar galime džiaugtis ir turėti naujos vilties. ❤️
Adagioo parašė:
Yra tikrai😍😍😍 sveikinu labai! Ryškėkit❤️
Ačiū iš visos širdies. Esam čia kelios, kurios netekom panašiu metu, esu labai laiminga, kad visos dabar galime džiaugtis ir turėti naujos vilties. ❤️
Laimesbeieskant parašė:
Ateikit į lapkritinukus❤️
Laimesbeieskant parašė:
Darysites kraują?
KristiMM parašė:
Mane šiandien mm aplankė viena diena anskčiau🥹 daug vilčių į šį ciklą dėjau, bet deja... prolaktinas dar neukritęs iki reikiamos normos,tai turbūt tas ir stabdo,nes…
Sveiki, pas mane ta pati problema su skydliauke 😔 Koki pas jus skaičiai? Ar ji padidėjus pas jus ar pamažėjus? 😬
Visas kitas merginas sveikinu su teigiamais testais, šį mėnesį žiūriu labai daug kam pasisekė išvysti dvi juosteles 🥳🥳🤍
Pas mane 2DPO, bet labai daug vilčių nededu nes mažai ir namų darbai atlikti tik per OV diena nes labai sirgau ir teko ligoninėj pabuvoti 😔 Na ir žinoma dar ta skydliaukė dasideda.
Visoms kitoms linkiu kuo greičiau išvysti dvi juosteles ir spėti į 2025 metų žirniukus! ❤️❤️🤗
Visas apkabinu!! 🥳🤍
Adagioo parašė:
Arba ne pmskaip "durnai", kad tie simptomai tokie pat realiai tiek pms, tiek nėštumo.. man, va, kas kitaip buvo, tai kad išskyrų padaugėjo nuo pat ov, kai šiaip…
Na bus matyt, bet taip atrodo niekas nesiskiria. Jaučiuos tik kažkiek apsunkus,maudžia kairę pusę ir atrodo pilve balionas kuris po biški pučiasi😅 nei šen nei ten ir jau nebe "sausa" kaip buvo
1in_dre parašė:
Sveiki, pas mane ta pati problema su skydliauke 😔 Koki pas jus skaičiai? Ar ji padidėjus pas jus ar pamažėjus? 😬
Buvo 817, dabar nukritę iki 534, bet kiek gydytoja minėjo turi būti apie 200, nes prolaktinas turi įtakos pastojimui.
Kitų problemų neturiu su kitais rodikliais, daug jų daryta, tiek amh,e2,fsh,tsh,lt4 ir atpo.🙂
KristiMM parašė:
Buvo 817, dabar nukritę iki 534, bet kiek gydytoja minėjo turi būti apie 200, nes prolaktinas turi įtakos pastojimui.
O kaip pas jus su skydliaukės rodikliais? 🤭
Deimant11 parašė:
Sveikinu visas merginas tos kurios turi jau || 😊 turiu klausimą ar visos sulaukėte implantacinio kraujavimo? Taip pat įdomu ar buvo prieš turėjusiu būti mm simptomų…
Labas. Pas mane implantacinio nebuvo. Bet testas 9dpo jau vaiduokliavo. O simptomai tai stiprūs buvo tas dienas iki mėnesinų- maudimas, pilvo pūtimas. Bet ties mėnesinių diena simptomai ir baigės😅
Labukas! Kurios daugiau suprantat apie ov testus?
Kaip taipgali būt, kad darant ov testus neišryškėja antra juostelė? Ciklas jau į antrą pusę, pagal išskyras ir šono skaudenimus panašu, kad ov įvyko, bet testai nerodo piko, kaip laikosi vos įžiūrimi taip laikosi. Testus daraus kasdien po 2-3 skirtingu dienos laiku.
Ilgai čia nebunau norėjosi atsiriboti pailsėti nuo visko, per tą laiką apsilankius pas ginekologe tai labai nudžiugino pasirodo po daug metų mano kiaušidės nepolicistines tiesiog savaime viskas susitvarke pažiūrėjo sako daug šansų kad pavyks natūraliai pastoti, zadejau sau daug vilčių nedėti tegul viskas būna sava eiga bet praėjo ov ir vėl nervų karas. Pagal viską mm šiandien dieną tačiau ov įtarimų buvo tik 26 dieną( pagal išskyras ir skausmus) dabar tik krūtine labai jautri ypač spenelius skauda, užvakar dariau testą jautru neigiamas, bet normalu jei ov nusikėlė tikrai nėra šansų kad jau rodys bandysiu ištverti nesistestavus iki savaitės galo. Labai bijau nusivylimo praeitas mm pasitikau labai skausmingai kelias dienas asarojau. Vilčių vėl daug bet bandau save ramint kad viskas ok jei ir nepastosiu dar normalu dar tik ketvirtas ciklas viskas gerai ir normalu bet labai sunku. O kaip jūs gyvenat žiūriu labai daug teigiamų testu pasipylė nematau ir nariu kurios prieš mėnesį aktyvios labai buvo tai kaip suprantu daug kam pasisekė labai labai džiugu
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai