Jurintaaa parašė:
Oi, pas jus labai gražiai ryškėja. Aš irgi būčiau rami 🥰 nesidarysit kraujo?
Rytoj ir užporyt
jau užsirašius vizitams
o jūs?
Jurintaaa parašė:
Oi, pas jus labai gražiai ryškėja. Aš irgi būčiau rami 🥰 nesidarysit kraujo?
Rytoj ir užporyt
jau užsirašius vizitams
o jūs?
Justule03 parašė:
Sveiki. Mm diena , testukas toks .Ar galima jau džiaugtis tyliai? 🥰
Kaip.faina!!!!! Sveikinu❤️
Jurintaaa parašė:
Kažkaip sunkiai man tie testai ryškėja. Paskutinis šiandienos, priešpaskutinis užvakar darytas 🫣 tokia šlykšti nuojauta, kad vėl kažkas negerai bus..
Kiek dienų vėluoja mm? Man irgi sunkiai ryškėjo, minčių daug... Vakar paskutini pasidariau tai dar trūko gerokai iki ryškaus, o mm turėjo būt 19 d. tai realiai vėlavo 3-4 d. Šiandien jau nebesidariau ir nebesikėliau sau streso.. Laukiu rytojaus priduoti kraujo, labai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai šį kartą. Skaičiau, kad nemažai merginų buvo, kur testai sunkiai ryškėjo, bet viskas buvo gerai. Tik man vis krūtinę maidžia, tai atleidžia, tai tas nepastovumas simptomų kelia to stresiuko, kai atleidžia pradedu panikuot 🙈
Gab342 parašė:
Kiek dienų vėluoja mm? Man irgi sunkiai ryškėjo, minčių daug... Vakar paskutini pasidariau tai dar trūko gerokai iki ryškaus, o mm turėjo būt 19 d. tai realiai vėla…
Man išvis neskauda krūtinės. Va tas irgi šiek tiek neramina.. mm rytoj turėtų būti
Melynoji parašė:
Va merginos koks ryskumas tebuvo su biocheminiu gruodi, cia 34cd, manau ov tada velyva buvo, bet vistiek buvo minimum 12dpo. Po 6 dienu atejo mmm.
Ačiū, kad pasidalinot
Adagioo parašė:
Rytoj ir užporytjau užsirašius vizitams
o jūs?
Ar darysitės ir prg?
SaulesZuikutis parašė:
Sveikutes. Pries savaite keliau foto su nestumo testu, maciau "vaiduokliuka", o jus patvirtinot 🙂 snd pasidariau dar viena testa, jau ne "vaiduoklis", o toks jau gr…
🤩
Kelinta dpo ta vaiduokli uzmatet?
105 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai