Nainaa parašė:
Tai va aš irgi kantrybės neturiu tame,iškart pasakyčiau,nu nebent darbo diena,ryte sužinau,tai palaukčiau vakaro kol iš darbo grįžtų pasakyt,per žinutes nerašyčiau.…
Linkim ll 🙂
Nainaa parašė:
Tai va aš irgi kantrybės neturiu tame,iškart pasakyčiau,nu nebent darbo diena,ryte sužinau,tai palaukčiau vakaro kol iš darbo grįžtų pasakyt,per žinutes nerašyčiau.…
Linkim ll 🙂
Saviškiui tai nešiau testą iškart rodyt, klausiau ar nesivaidena man
O tėvams/sesėms/artimiausiems draugams pasakėm gal kokią 13-14 savaitę.
Darbe viršininkui apie 4mėnesį pasakiau, nuo kitų visų pavyko nuslėpt iki maždaug mėnuo iki išėjimo. Nes na jau turėjau pranešt, kadangi darbus perdavinėt ir t.t.
O visi kiti sužinojo tik gimus
Bet va ką keisiu šį kartą, jei nusišypsos laimė, tai nesakysim dienos kada turi gimt. Tik mėnesį. Nes man taip gaila buvo vyro, kad jam nuo tos dienos kiekvieną dieną po kelis kartus net skambinėjo visi jo šeimos nariai klausdami ar jau gimė 🤦♀️ man neskambino, žinojo, kad pasiūsiu juos toli toli
Nainaa parašė:
Nuo vyro slėpėt nes laukėt vestuvių dienos pasakyt? 🙂 Įdomu kaip kitos merginos ar pasakot iškart vyrams ar turit kantrybės kokia staigmenėlę paruošt? 🙂…
Iškart eičiau pasakyt 😊😃
Happywife parašė:
Sveikos o pas mane tai kažkokia nesąmonė, ciklas 12 d. O ovuliacijos testai visi balti.. kame čia bajeris? Išskyrų yra..
Tai vadinasi veliau bus ovuliacija 😊 Mano ciklas šiaip 29-30 dienu, o ovuliacija buvo 17CD tik
pupsika parašė:
Tai vadinasi veliau bus ovuliacija 😊 Mano ciklas šiaip 29-30 dienu, o ovuliacija buvo 17CD tik
Matyt taip ir bus..
Happywife parašė:
Matyt taip ir bus..
Aš visada galvodavau, kad man ovuliacija būna apie 12-14 ciklo dieną, nes išskyrų daugiau ir panasiai. Bet su testais pasitestavus suzinojau, kad ov tik veliau pas mane 😊
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai