Indriukas777 parašė:
Oj kaip Jūsų gražiai matosi 🤩 man mm tik šeštadienį
Linkiu ir jums ryškėti, lai visos laukiančios šį mėnesį sulaukia🙏❤️
Indriukas777 parašė:
Oj kaip Jūsų gražiai matosi 🤩 man mm tik šeštadienį
Ginjom parašė:
Linkiu ir aš visoms tų išsvajotų II❤️
Indriukas777 parašė:
Nenufotkinau kai šlapias buvo, dabar aišku ne tiek ryškus išdžiuvęs 🤦♀️
Viršuj matau ir aš😍😍😍
Ginjom parašė:
Jūsų testas tokio pat ryškumo kaip maniškis, nepavyko vakar nusipirkti jautresnio, tai vėl dariau su juostele. Ir nežinia kaip čia galvoti, ar dar laukti mm, šiandi…
Aš jau varyčiau kraujo😍😍 pati irgi pridaviau mm dieną
Sveikutės.
Keisti pojūčiai.
Testas daryas 32 cd, balta balta.
Jokių požymių iki šiol nejaučiau, tačiau šįryt tik atsistojusi iš lovos svaigo galva. Ir svaigo gana ilgai, kol atsigėriau kavos ir atsiprausiau duše (30 min).
Šiandien 34 cd, tačiau planuoju laukti šeštadienio ir tik tada testuką darytis jei mm neprasidės.
Ar galimai testas jau kažką parodytų, jei simptomai kažkokie pasirodo?
Bijau prisisvajoti ir be reikalo testus gadinti
Adagioo parašė:
Aš jau varyčiau kraujo😍😍 pati irgi pridaviau mm dieną![]()
Galvojau pirmadienį, bet gal tikrai reiktų rytoj nuvaryti. Ir progesteroną turiu pasidaryti, dėl buvusios nesėkmės, gal tikrai pats laikas būtų🤔
simmuuttee parašė:
Merginos, kokius papildus geriate? Kaip suprantu vit D, Omega-3 vieni svarbiausių, plius folio. Kažkaip labai daug tablečių gaunasi per dieną, jei dar progesteronas…
Aš užsisakiau ir laukiu iš Amerikos, nusipirkau be glitimo, veganiški, sertifikuoti tai įdomu bus kai gausiu neužilgo.
simmuuttee parašė:
Merginos, kokius papildus geriate? Kaip suprantu vit D, Omega-3 vieni svarbiausių, plius folio. Kažkaip labai daug tablečių gaunasi per dieną, jei dar progesteronas…
Vartoju gan daug tablečių vienetų per dieną, bet taip rekomendavo ginė. Kompleksinės tabletės ne visada būna pilnai veikiančios. Tiesa, jokie "papildai" negarantuoja veikimo, tik "vaistiniai preparatai".
Aš vartoju: d vit, omega 3, e+a vit, c vit, diaporalį (magnis), agnugaston, folį, seleną, q10, mioinolozį.
Šermukšnių lankos parašė:
Vartoju gan daug tablečių vienetų per dieną, bet taip rekomendavo ginė. Kompleksinės tabletės ne visada būna pilnai veikiančios. Tiesa, jokie "papildai" negarantuoj…
Aš irgi vartojau viską atskirai, bet taip vargina tos atskiros tabletės, dar darbe ir pamirštu...
Bet turbūt, kad jūs teisi, kompleksiniuose sudėtyje nebus tokios normos kokia reikalinga
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai