Maniosime parašė:
Viršutiniame tai tikrai matosi aiškiai 😍
Tai taip, bet cc nieko nerodo🤷♀️ greičiausiai vėl meluoja
Maniosime parašė:
Viršutiniame tai tikrai matosi aiškiai 😍
ŠurumBurum_ parašė:
Yra! 😍
Aha, ką tik perskaičiau. Na lauksim vakaro pasidarysiu vėl abu. Kaip norėčiau džiaugtis.
Indriukas777 parašė:
Nenufotkinau kai šlapias buvo, dabar aišku ne tiek ryškus išdžiuvęs 🤦♀️
Jūsų testas tokio pat ryškumo kaip maniškis, nepavyko vakar nusipirkti jautresnio, tai vėl dariau su juostele. Ir nežinia kaip čia galvoti, ar dar laukti mm, šiandien turėtų prasidėti ar jau registruotis kraujo tyrimams🤔
Indriukas777 parašė:
Aš manau dar išlįs žinokit, laikau špygas! Šitas mėnuo kaip ir sakiau stebuklingas, tikiu, kad ir jums toks bus! 🤍
Ginjom parašė:
Jūsų testas tokio pat ryškumo kaip maniškis, nepavyko vakar nusipirkti jautresnio, tai vėl dariau su juostele. Ir nežinia kaip čia galvoti, ar dar laukti mm, šiandi…
Oj kaip Jūsų gražiai matosi 🤩 man mm tik šeštadienį
Ginjom parašė:
Jūsų testas tokio pat ryškumo kaip maniškis, nepavyko vakar nusipirkti jautresnio, tai vėl dariau su juostele. Ir nežinia kaip čia galvoti, ar dar laukti mm, šiandi…
6 dienos tai matosi tikrai gerai 😅 5 dienos irgi įžiūriu, manau nebesulauksit jau mm 🌸
Maniosime parašė:
Aš manau dar išlįs žinokit, laikau špygas! Šitas mėnuo kaip ir sakiau stebuklingas, tikiu, kad ir jums toks bus! 🤍
Kad Jūsų žodžiai tiesiai dievui į ausį ❤️ kitą mėn planuojam jau į vaisingumo kliniką pėdint 🤦♀️
Indriukas777 parašė:
Kad Jūsų žodžiai tiesiai dievui į ausį ❤️ kitą mėn planuojam jau į vaisingumo kliniką pėdint 🤦♀️
Linkiu, kad nebereikėtų! 🥰
Maniosime parašė:
6 dienos tai matosi tikrai gerai 😅 5 dienos irgi įžiūriu, manau nebesulauksit jau mm 🌸
Na vadinasi nesivaidena man, vis galvoju, gal tik aš įžiūriu, taip kartais būna iš to didelio laukimo❤️ kad tik viskas būtų gerai🙏❤️
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai