Jurintaaa parašė:
O skausmas koks? Vienoje pusėje labiau ar kaip maudimas lyg per mėnesines?
Toks kaip per menesines bet vienoj vietoje. Kairėje pusėje
Jurintaaa parašė:
O skausmas koks? Vienoje pusėje labiau ar kaip maudimas lyg per mėnesines?
Toks kaip per menesines bet vienoj vietoje. Kairėje pusėje
mazojiass parašė:
Gavau atsakymus, bet aš tokį dalyką pirma kart gyvenime dariausi tai nieko nesuprantu
Pakartokite dabar pirmadieni, jei skaiciai dvigubeja kas 48-72 val, daugiau sansu kad viskas gerai. Tik jus sakete kad pagal mm 6sav, o pagal jus 3-4? Kodel? Ar turit PKS ir ciklas nereguliarus? Nes jei ciklas 28-30dienu ir esant 6 sav turetu buti didesni skaiciai.
Jei jauciat durianti skausma kirksnyje, sone ties kiauside, atrodo kad spaustu peciu juosta ties kaklu durianciai, silpna, dantenos baltos ar skauda nugara ties paskutiniais sonkauliai - kvieskit greitaja arba vaziuokit i Kauna i priimamaji ir turekit situs tyrimus salia.
Žakė parašė:
Pakartokite dabar pirmadieni, jei skaiciai dvigubeja kas 48-72 val, daugiau sansu kad viskas gerai. Tik jus sakete kad pagal mm 6sav, o pagal jus 3-4? Kodel? Ar tur…
Nes maždaug žiūriu kada mes su vyru mylejomes ir kada ovuliacija buvo. Kuo toliau tuo skausmas didėja. Aš manau eisiu maudytis ir važiuosiu vėl, nes man jau nebejuokinga o baisu darosi.
GretaC parašė:
Man taip pat 😃 kiek matau čia iš jaunesnių dviese
Man 27
mazojiass parašė:
Na tokios laimingos pabaigos labai norėčiau. Nes dabar tai tik streso pilna. Būtų ektopinis tai bent žinočiau ramiai kažką. O dabar niekur nieko nemato, viskas švar…
Tikrai keistas gydytojų reagavimas. Man prieš daug metų vienas a lia labai patyręs gydytojas echoskopo metu nustatė "įtariamą ektopinį nėštumą"... Aš buvau šoke, nes nieko nejaučiau visai, ėjau profilaktiškai tikrintis. Pamenu, išeinu iš jo kabineto, stoviu gatvėje ir skambinu į Santariškes pasitart ką daryt toliau. Tai jau pati registratorė, kai išgirdo, dėl ko noriu pasitart, tiesiog šūktelėjo: Stovėkit, kur esat, nejudėkit, siunčiam greitąją!!". Aš pasimečiau, sakau, nereikia, pati privažiuosiu, gal net ryt, nes nieko neskauda. Bet nuvykau tą pat dieną, ir net trys gyd.atbėgo apžiūrėt. Na, ir ką manot, nei juoktis,nei verkt. Sako, kas čia jus konsultavo? Matom gražų geltonkūnį, jokių negimdinių darinių. Tai va,buvau maloniai nustebinta tokio operatyvaus reagavimo, bet ir nugąsdinta be jokios priežasties. Va, ir galvoju, kaip čia taip gali jūsų atveju taip atmestinai reaguot...
mazojiass parašė:
Nes maždaug žiūriu kada mes su vyru mylejomes ir kada ovuliacija buvo. Kuo toliau tuo skausmas didėja. Aš manau eisiu maudytis ir važiuosiu vėl, nes man jau nebejuo…
Važiuokite būtinai. Tikrai gali būti ektopinis jeigu tokie skausmai. Hcg kyla ir su ektopiniu, bet lėčiau. Tame ir pavojus, kad reikia šiek tiek palaukti kol hcg bent 1000 pakyla, kad matyti jau kažką. Sveikatos! Parašykite kaip seksis 🌷
Babydust parašė:
Mano šis ciklas tai visiškas cirkas. Vakar baisiai skaudėjo kiaušidę, kaip ov, šiandien išskyros kaip ov, menesinės jau 6 dienas veluoja. Pirmą kartą tokią velyvą o…
Gal amovuliacinis ciklas? T.y. kiaušinėlis nepaliko kiaušidės, todėl ir išskyros yra KB, ir mėnesinės vėluoja. Man buvo taip neseniai, tai pasitvirtino.
Lainė123 parašė:
O kiek jums visoms daugmaž metų? 😊
30🙈
Laimesbeieskant parašė:
Gal amovuliacinis ciklas? T.y. kiaušinėlis nepaliko kiaušidės, todėl ir išskyros yra KB, ir mėnesinės vėluoja. Man buvo taip neseniai, tai pasitvirtino.
Ir pastojot per tokį ciklą? Kada menesines pasirodė ar nepasirodė?😄
mazojiass parašė:
Nes maždaug žiūriu kada mes su vyru mylejomes ir kada ovuliacija buvo. Kuo toliau tuo skausmas didėja. Aš manau eisiu maudytis ir važiuosiu vėl, nes man jau nebejuo…
Zinokit vaziuokit, pasiimkit vandens butinai. Ir nekentekit, jei geret kokiu vaistu butinai pasakykit kiek ir kokiu