Marche parašė:
bet nt jau vaiduokliavo, reiktų jį pakartoti ;) gal visgi ne ov
Vakar vakare kartojau baltas buvo😊
Marche parašė:
bet nt jau vaiduokliavo, reiktų jį pakartoti ;) gal visgi ne ov
Sandra988888 parašė:
Neekspertė aš,bet manau NT daryt vakare nėra prasmės.
Nepasiduodanti parašė:
Neekspertė aš,bet manau NT daryt vakare nėra prasmės.
Yra prasmės. Man kai vaiduokliavo, tai ir vakare pakartojus taip pat matėsi ir net kiek ryškiau.
Aišku jeigu prigeri skysčių ir iškart eini testuotis, tada nerodys, bet palaikius ilgiau - rodys jeigu yra to HCG pakankamai jau.
Lana parašė:
Yra prasmės. Man kai vaiduokliavo, tai ir vakare pakartojus taip pat matėsi ir net kiek ryškiau.
O kiek tas ilgiau valanda ar daugiau?
Žakė parašė:
O as ryte tucia pasidariau LH testa, tai ryskus kaip kontrole😃 siaip idomu kodel taip reguoja, turetu reaguoti tik i LH bangos pakilima, o neatumo metu LH numazeja …
Vakar jau rašiau, kad ov testai mimikuoja HCG, dėl to ir rodo 😁 tiesiog supainioja su LH ir rodo
Sandra988888 parašė:
Šiandien nt nebedariau, pasidariau ov testa tai ryskus tai kimbam i darbus🤭😃
Na jums dar variantas pakartoti kitos firmos jautru NT testa.
Bet siaip zaviuosi jusu kantrybe, as jau n tu testu prisidariusi buciau
Vakavaka parašė:
Bet tai kaip suprantu čia daugeliu atveju vaistais greitai išgydoma?
Radau vieną daktarę, kuri priimtų šiandien, bet nekyla ranka registruotis. Atrodo …
as buciau ejus ir anksciau, bet nebuvo vietu, skausmu jokiu nebuvo, o eit privaciai ranka nekyla moket bet ir tai panasiu laiku butu buves vizitas 😀 del greito gydymo nezinau pirmoji cista kai buvo gan ilgai uztruko kol sunyko...
Sveikos merginos. Bandau pastoti, bet ciklas nereguliarus , išsiderinęs paskutiniu metu, nes prieš 3 men turėjau nesivystantį.
Tai praeitą men pagal ilgesnį ciklą skaičiuojant lyg ir papuoliau į vaisingas dienas , bet ov būtų buvus po 3 d, tad nezinau ar uzkibo. Šį mėnesį mėnesinės atsirado vėl už ilgo laiko tarpo po 35 ciklo d .
(Todėl pagal programėlę pasižiūrėjau pagal 35 d ciklą kada turėjo praeito men įvykti ov) Bet, Zodziu siandien jau sergu , taciau uzvakar neislaukus pasidariau NT, kuris rodė vaiduokli. Tokį vaiduokli mačiau ir pirmąjį nėštumą.
Ar galėjo man rodyti vaiduokli prieš mėnesines?? Nes jei susirgau vadinasi neivyko apvaisinimas. Prisegu ft 
GretaC parašė:
Sveikos merginos. Bandau pastoti, bet ciklas nereguliarus , išsiderinęs paskutiniu metu, nes prieš 3 men turėjau nesivystantį.
Laba, 35cd dar nėra nereguliarus ciklas, 28-35cd skaitomas dar reguliarus, po nesivystančio galėjo išsiderinti ciklas, bet jei prieš 2d darėtės nt ir rodė teigiamą (ką matau nuotraukoje) tai ankstyvas persileidimas, jei sulaukėte mm, reikėtų gal išsitirti hormonus, progesteroną būtinai, daugiau gal ką kitos merginos patars 😟
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai