saulyte989 parašė:
Siuo metu tik vaduokliauja
O neturit galimybės kažkaip į LT atvykti ir patekt pas gydytojus? Nes čia gali prisižaisti su sveikata kai taip...
saulyte989 parašė:
Siuo metu tik vaduokliauja
O neturit galimybės kažkaip į LT atvykti ir patekt pas gydytojus? Nes čia gali prisižaisti su sveikata kai taip...
Saulė Danguj parašė:
Echo nustatė 9+6, matė plakančią širdį? Kai pradėjot kraujuot tikrino kas nors?
saulyte989 parašė:
As zinokit nezinau nei ka galvoti nei ka jum atsakyti.. pasimetus... nu ok sakykim persileidau bet tada vistiek kazkas su sveikata blogai, pilvas mano ispustas bele…
Vava... plius nu ne pirmas leliukas, tikrai žinai kas ir kaip. O čia jei ir judesiai jaučiasi... nu labai labai įdomiai dėliojasi viskas. Ypač gaila dėl tokio atsainaus medikų darbo..
Saulė Danguj parašė:
Echo nustatė 9+6, matė plakančią širdį? Kai pradėjot kraujuot tikrino kas nors?
Mate puslyte po persileidimo, turbut ta pacia, ka siandien rado...
saulyte989 parašė:
Jum keista o kazkam tai nutinka... yra Sakoma kol neilipi I svetimo batus tol stebiesi Kaip taip gali buti... as Jum neirodinesiu kad jauciu, nes ir noredama to ne…
Faktas
man ryt 19sav, tai matuoja gimdos dugno aukštį, jaučia tikrai jos ten maždaug kurioj vietoj gimdos dugnas kurioj savaitėj.. tikrai manau turėjo pajausti, ypač dar jei su dopleriu sakė judesius fiksuoja
Adagioo parašė:
Faktasman ryt 19sav, tai matuoja gimdos dugno aukštį, jaučia tikrai jos ten maždaug kurioj vietoj gimdos dugnas kurioj savaitėj.. tikrai manau turėjo pajausti, …
Judesius ale jautė bet scano metu nieko nematė, nu skamba tai tikrai kaip iš filmo. Nenoriu nieko ižeist bet gal ir gydytoja pasitaikė su 0 kompetenciju🙂
saulyte989 parašė:
Mate puslyte po persileidimo, turbut ta pacia, ka siandien rado...
Nu tai jums ji neišsivalė.
coliuke21 parašė:
As nenoriu izeist,o jus gerai kalba suprantate? Nes man ir buna pas gydytoją,kad reik antra kart kad ta pati paaiškintų,nes buna nesuptantu
Siaip suprantu gerai, cia jau 16 metu gyvenu ir anglijoj mokiausi koledze. Na bet sakykim del itampos, streso ir t.t nedaklausiau... taciau as ju darbu nepatenkinta, is viso echo turejau 3... per 3 men.. skambinausi ir i poliklynika ir i ligonine, net sesele lankesi namuose pas mane.. ir his pacios panasu, kad nesuvokia kas vyksta galu gale nes tai uzdare nesciuju knygele tai vel atidare, susitikima paskyre kita liepos 8 del nestumo! Galu gale jos tegu apsisprendzia viena karta 

saulyte989 parašė:
Siaip suprantu gerai, cia jau 16 metu gyvenu ir anglijoj mokiausi koledze. Na bet sakykim del itampos, streso ir t.t nedaklausiau... taciau as ju darbu nepatenkinta…
Privaciai kazkur ieškokite,arba i Lt skriskit. As negalėčiau tokioj itampoj gyventi.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai