saulyte989 parašė:
Nu bet jie gi negali vaiduokliaut 2.5 men
Tikrai negali.. tai jums įtaria nesivystantį, o ne naują pastojimą?
saulyte989 parašė:
Tikrai negali.. tai jums įtaria nesivystantį, o ne naują pastojimą?
Jurintaaa parašė:
Keliaukit pas Karpenko ir tikrai manau gausit reikiamą pagalbą 🌺
Gaučiau tik imunoglobuliną daugiau nieko. Tada K reikia derint su gine nes ji nori kitą mėn po prednizolono stimuliaciją daryt. Tai reik vaikščiot pas vieną ir pas kitą kad viską derint kartu, aš nesuvokiu to fakto kaip nueit pas vieną,nueit pas kitą ir pasakot ką viena daro ir sako ir ką kita🤷♀️
pupsika parašė:
Aš ne griežtai, o tik pasakiau, kokios rekomendacijos yra. Plius, ov testų pakuotėse yra instrukcijos ir taip pat nurodyti laikai 👌😊
Ir visur yra išimčių. Kai kurioms OT ryškesni ryte, o NT vakare. Taip, kad ne vien rekomendacijas žiūrėt, o savo organizmus. 🙂
Indriukas777 parašė:
Ačiū. Bet aš jau nuleidžiu rankas. Manau man nebepavyks🤷♀️ ir amžius toks ir daktarai nesistengia. Ir jau perdaug skauda. Reikia pakalbėt su vyru ir gyvent sau.…
Išsikalbėkit, išsiliekit ir kovokit toliau 🤞
saulyte989 parašė:
As nezinau... visai susipainiojau.. daktare sake gali buti kad persileidau, Arba gali buti kad persileidau bet ne pilnai...o gal per mazas nestumas.. o gal ankstyva…
Oho, čia pas jus kosmosas 😶
saulyte989 parašė:
Man čia panašu į nesivystantį nėštumą. Man praėjusią vasarą taip buvo. Birželio 6 d nesulaukusi mėnesinių pamačiau teigiamą NT, buvau kelis kartus echoskopo ir visus kartus matė tik augančią puslytę, be gyventojo viduje. Kadangi mano kūnas nesuprato, kad nėštumas netikras, vaisiaus nėra ir savaime persileidimas nevyko, tai liepos pabaigoje atliko valymą. Tik negaliu suprasti tuomet kokie judesiai jums jaučiasi.
saulyte989 parašė:
As nezinau... visai susipainiojau.. daktare sake gali buti kad persileidau, Arba gali buti kad persileidau bet ne pilnai...o gal per mazas nestumas.. o gal ankstyva…
O koks amžius jei ne paslaptis? Nes man 45 vyrui 47 pernai gimdžiau dabar vėl laukiuos. Prieš 5m turėjau persileidimus,ivf ir nieko,o kai baigėm planuoti atsipalaidavom ir pavyko
saulyte989 parašė:
Labuka. As su blogom naujienom. Tik nesuprantu Kaip taip imanoma... laukia manes tyrimai. Zodziu per skana mate vel gi tik puslyte 21mm dydzio... jauciu kad pilve k…
Kartais taip buna kad auga tik tuščia puslytė,bet turėtu siusti valymui
saulyte989 parašė:
Sake ryt skambint savo daktarei ir darytis kraujo tyrimus. Mano midwife jau treciadieni ta krauja paeme is manes 🙈
Aš vietoj jūsų eičiau dar privačiai,gal požiūris bus ne toks atmestinas ir pasakys kur toliau kreiptis
Indriukas777 parašė:
Ačiū. Bet aš jau nuleidžiu rankas. Manau man nebepavyks🤷♀️ ir amžius toks ir daktarai nesistengia. Ir jau perdaug skauda. Reikia pakalbėt su vyru ir gyvent sau.…
Nenusiminkit stipriai, po vieną žingsniuką,viskas pavyks. Aš ir jaučiuos panašiai, jau 2 mėn.vedu debatus su savim, ar verta dar kažko tikėtis. Nors man oficialiai nėra kliūčių pastoti, bet va jau pradeda mmm kvailioti, antras mėnesis kimba bjauri pienligė, net planuot nebeišeina. Tik va šiandien važiuojant mašina ėmė pykint kažko. Nors mmm dar tik už 10 d. Tai vis viltis sužimba. O dar ir aplinkoj per praeitą sav.3 naujienos, kad pažįstami laukiasi.
Giedrė. parašė:
Aš mataubet kartočiau ryt su rytiniu
![]()
Ryt pakartosiu, bet rytojui esu užsirašiusi hcg tyrimui, nes esu po stimuliacijos.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai