GretaC parašė:
Mano geležis normose bent buvo prieš pusę metų, žinau kad nebuvo iš žemiausių. Tai kaip ir nereik man jos, bet po abrazijos sugėriau geriama, iš Livin nusipirkau bu…
Kažkaip jaučiu, kad pavyko 😍😍😍
GretaC parašė:
Mano geležis normose bent buvo prieš pusę metų, žinau kad nebuvo iš žemiausių. Tai kaip ir nereik man jos, bet po abrazijos sugėriau geriama, iš Livin nusipirkau bu…
Lainė123 parašė:
Bandysiu išlaukti kuo ilgiau; kad aiškiai matyčiau 😊
Lainė123 parašė:
Eisiu aš vėliau pasidaryt irgi, įdomu ką rodys 😀 tikiuosi neberyškus 😀 myliukų mums jau užtektinai šią savaitę 😀 bet vis dar maudžia man, išskyros, tai dingusios ši…
Grynai...😀 jau nebenoriu pagalvot
RauDonoji parašė:
Grynai...😀 jau nebenoriu pagalvot
😂😂😂😂😂 aš irgi, 4 kartai per savaitę 😵💫😵💫😀 ateinančią savaitę ramu bus 😂
Lainė123 parašė:
😂😂😂😂😂 aš irgi, 4 kartai per savaitę 😵💫😵💫😀 ateinančią savaitę ramu bus 😂
O kelių dienų ciklas tavo? Pagal viską dar šiandien turetume myluotis, juk vakar teigiami ov, bet jau nee... išsausėja viskas😀
Egleba2 parašė:
Vėl jus trugdau. Ar gali būti išdžiūvimas rožinis? Realybėje matosi labiau. Čia rytinis testukas. Kai tik paslapinau šlapimą, mačiau aš tą antrą juostelę, bet po to…
Toki testa apskritai laikyciau brokuotu ir nevertinamu, nes visas subeges 🤷🏼♀️
Egleba2 parašė:
Vėl jus trugdau. Ar gali būti išdžiūvimas rožinis? Realybėje matosi labiau. Čia rytinis testukas. Kai tik paslapinau šlapimą, mačiau aš tą antrą juostelę, bet po to…
Gali,oi gali būt. Pasidarykit ryt ryte,tik palaikykit bent 10 sekundžių. Ryt turėtu ryškesnis but 🙂