GretaC parašė:
Susižymėkit dienas ir laika prie ov testu. Siektiek lengviau bus sekt. Ir kai fotkinsit fotkinkit kartu su kitomis, lengviau mums visoms matytbet taip, tikrai r…
Sužymejus, bet nenufotkinau 😃 ryt aiškiau padarysiu
GretaC parašė:
Susižymėkit dienas ir laika prie ov testu. Siektiek lengviau bus sekt. Ir kai fotkinsit fotkinkit kartu su kitomis, lengviau mums visoms matytbet taip, tikrai r…
Sužymejus, bet nenufotkinau 😃 ryt aiškiau padarysiu
GretaC parašė:
Aš nuo penktadienio , ir šiandien ypatingai geros nuotaikos, senai taip buvo, vakar pusdienį su muzika, šiandien visą rytą ruošiantis į darbą su dainom 😄, o ir šiai…
Taip ir reikia gyventi, tada pats gyvenimas šypsosi ir II atsiranda 😃😃😃
Hamiuke parašė:
Gavau hcg ir pg atsakymus, tai nesilaukiu, bet progesteronas tik 0.96 nmol. Siandien yra 34 ciklo diena, tai tikrai turetu didesnis buti. Ovuliacijos pozymius, kb i…
Jei ovuliacija ivyko pries +\- 2sav ar 10d ir nesilaukiat, tai visiskai normalu progesteronuo nukristi iki tokio lygio pries pat menesines
GretaC parašė:
Laba ryta visomssiandien kolkas jauciuos gerai, ir nuotaika gera ☺️ bet vakar diena, tai buvo keista 😅 turiu įtarimą, kad vakar pas mane hormonai belenkaip žaid…
Man buvo pries pastojima identiskai, ejau net pas gydytoja nes galvojau kad is egipto kazka parsivezem po kokios savaites teigiamas nt pasirode, bet ta raizyma dar iki siandien atsimenu..
gabiju parašė:
Man buvo pries pastojima identiskai, ejau net pas gydytoja nes galvojau kad is egipto kazka parsivezem po kokios savaites teigiamas nt pasirode, bet ta raizyma dar …
Bet toks ir yra poovuliacinis laikas, tai tie simptomai nebūtinai reiškia kad viskas pasiseks 😊 bet aišku lb tikiuosi 😊 aišku šiandien taip neberaize, tik dar pagurguliuoja po maisto. , pilvą pamaudžia, galva suskaudeno porą kart ir viskas šiai dienai. Matysim kas bus ryt . Radau poovuliacinio laiko simptomus pagal dpo, tai visai įdomiai parašyta. Gal kam bus aktualu įkeliu 😊 tikiuosi, kad psichologija nesumaišys man protelio 😄
Neišėjo išsisaugoti nuotraukos tai screenshot padariau , bet sunku iskaityti
GretaC parašė:
Realiai jo 😄 nedaug ir beliko , bet pala mums šiaip mm panašiu metu turėtų būt, gale menesio nuo 25d? Tau kiek anksciau lyg .
Man mm arba 24 arba 20 balandžio 😃 šiaip ciklas 32 dienos, dabar 21 CD diena eina bet ovuliacija jei anksčiau įvyko tai turėtų ir mm anksčiau ateit 😅 tu tarp žinučių pasimetei aš savo cikle pasimečiau 😂
musuudrabuziai parašė:
Merginos pakomentuokit 👀 ar ryškėja?
Vakar dariausi juostelini testą rodė baltut baltutėli 😬 matyt vandens vakar pagėri…
Sakyciau paryskejo
Kokio jautrumo testas?
musuudrabuziai parašė:
Merginos pakomentuokit 👀 ar ryškėja?
Vakar dariausi juostelini testą rodė baltut baltutėli 😬 matyt vandens vakar pagėri…
Man atrodo ryškesnis 😍 Ryškėkit toliau 🧡
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai