2025.05.12 10:48 (prieš 11 mėn.)
Laba ryta visoms
siandien kolkas jauciuos gerai, ir nuotaika gera ☺️ bet vakar diena, tai buvo keista 😅 turiu įtarimą, kad vakar pas mane hormonai belenkaip žaidė , nes sutriko virškinimo sistema. Nepamenu kada taip buvo. Nieko keisto, įmantraus ar seno maisto nevalgiau, bet kas su viduriais darėsi tai velniai zino. Pradėjo gurguliuot burbuliuot pilvas, tada skaudet durt apacia ar raizyt net nesupratau. Bėgau į wc su mintim kad apsividuriuosiu, bet viduriai uzkieteje ir nieko nesidarė tik skaudėjo bangom 😅 . Galvojau jau kokia zaraza pasigavau nes ir nuo to skausmo bloga pasidare, atrode apsivemsiu. Bet nu nieko. Galiausiai espumisan padėjo ir nustojo kuriam laikui. O vakare vėl prasidėjo užvalgius sriubos gurgt ir sproginėti pilve. Taip garsiai ir ilgai iki pat kol uzmigau, kad net nejauku. Tas burbuliavimas kazkoks pradejo jaustis nuo ov dienos, tai vakar 1dpo visa diena jautėsi dar labiau, o siandien 2dpo žiūrėsiu kas toliau bus su virskinimu. Gal praeis 😊 Kazkaip nurašau as tiem hormonai kad man išderina, nes maistas naminis ir taip nebūna, tuo labiau nieko keisto nevalgiau.
Lyg tapati jausdavau pradzioje kai buvau pastojus, buvo pirmas simptomas mano, bet suvokiu kad as dar nieko negaliu šiuo metu jausti, tiesiog spėju jog hormonai šokinėjo ir biskeli isderino virškinima 😁 idomu ar kam taip buve po ovuliacijos