musuudrabuziai parašė:
Turit minti kraujo tyrimą darytis?
Taip
ir kas 48val padarant turi dvigubėti skaičiai. Tada labai aišku viskas pasidaro
musuudrabuziai parašė:
Turit minti kraujo tyrimą darytis?
Taip
ir kas 48val padarant turi dvigubėti skaičiai. Tada labai aišku viskas pasidaro
Daisywhoo parašė:
Na, labas rytas... Pasidariau ir aš šiandien 9dpo ir irgi balta balta. 😭
Pas mane ir 😕
Nepasiduodanti parašė:
Koncenteuojamės į teigiamas emocijas ir mintis. Taip ,visko būna gyvenime. Narės pasidalina savo sėkmėm ir nesėkmėm ir tas labai gerai,bet nebutinai ir jum taip. O …
aš šiaip esu labai pozityvus ir motyvuojantis žmogus, bet geriausiai tai darau kitiems, kai kuriems dalykams galiu labai greit save užgruzinti
bet dirbu su savimi šiuo klausimu, kad jei moku puikiai motyvuot kitus, reikia taip pat motyvuot ir save, pamatysiu aš tą ov teigiamą testą!!!
Labas rytas , pas mane irgi 9dpo testas baltas(lygtai)😀
Bet atsikeliau su visa puokste simptomu, pilvo apacia tempia , nugaros apatine dali skauda ir kazkoks lengvas pykinimo jausmas nors zinau, kad negali taip anksti buti tokiu dalyku😀ryt dar ankstyva nusipirksiu pabandysiu arba facelle
O dėl CC testuku girdėjau kad jie nelabai jautrus ir labai sunkiai ryskeja 🤔
kjustina659 parašė:
Bet atsikeliau su visa puokste simptomu, pilvo apacia tempia , nugaros apatine dal…
Skaiciau ir as kitam forume, raso kad jautrus o jie nera visisikai jautrus labai sunkei su jeis vaiduoklius pagauni
kjustina659 parašė:
Bet atsikeliau su visa puokste simptomu, pilvo apacia tempia , nugaros apatine dal…
Tai va tą simptomų puokštę turiu ir aš. 🫠 Jau veda iš proto šiek tiek. Dar sukrito viskas taip, kad šią sav būnų namuose. Tai atrodo viską jaučiu. Pasidariau facelle juostelę.. Atrodo lyg plika akim kažką kabina, bet pašvietus su blykste nieko. Tai manau, kad akys tiesiog mato ką nori matyt..🙈 turiu dar krūvą testų, bet nebežinau ar dabar artimiausiu metu darysiuos, ar tiesiog lauksiu mm dienos..
Rožinėė parašė:
Labas rytas, merginos. Aš dar ganėtinai žalia šitam planavimo reikale, bandom tik pora mėnesių, tad stengiuosi neiti iš proto.Kiek dienų po ovuliacijos ar kiek …
Labas rytas, nuo 9dpo jau galima gaudyti vaiduoklius, bet jei nenorit nervintis siūlau arba 12dpo arba geriau mm dieną ir neliks vietos interpretavimams 😁
Maniosime parašė:
Labas rytas, nuo 9dpo jau galima gaudyti vaiduoklius, bet jei nenorit nervintis siūlau arba 12dpo arba geriau mm dieną ir neliks vietos interpretavimams 😁
12 sav
tada tikrai jau nesinervinsi dėl vaiduoklių
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai