Nainaa parašė:
Gal ir ne mane turit omeny,bet man buvo du iš eilės. Paskutiniu metu retai čia buvau
O kaip dabar jums sekasi?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįNainaa parašė:
Gal ir ne mane turit omeny,bet man buvo du iš eilės. Paskutiniu metu retai čia buvau
O kaip dabar jums sekasi?
RauDonoji parašė:
Na tokiu kaip profilaktiskai nera, jei jau pradedi gert nestumo metu, nutraukti be 12-13savaiciu negalima, mano žiniomis, tad jei jusu progesteronas puikus, nemanau…
ačiū už patarimus ir pastatymą proto į vietą
ryt pasidarysim krauja ir testa pakartosim ir matysim kaip kas toliau..
Nainaa parašė:
Ne, tikrai ne jus
užjaučiu
pas mane irgi yra buvę 2 iš eilės.
Blackblackmagic parašė:
O tai jūs nuo kelintu metu forume?😄😄 veterane jau😄
Mano vyriausiam vaikui 11 jau, tai nuo tada maždaug. Tik irgi buvau ištrynus, paskui grįžus
Her997 parašė:
Gavau ats. 26 is 29 ciklo dienos. Ka manot?
Pagal mane viskas normaliai
Saulė 32 parašė:
Sveiki. aš taip pat praėjus metams trečias ciklas kaip bandau, bandau tyliai džiaugtis kad pavykoDžiaugiuosi už jus ir laikau špygas kad viskas būtų gerai
ba…
Ačiū, laikau kumštukus ir už jus. Žinau kaip neramu, bet reikia mintis nukreipti, kad viskas bus gerai ;)
Serveria parašė:
Ačiū, laikau kumštukus ir už jus. Žinau kaip neramu, bet reikia mintis nukreipti, kad viskas bus gerai ;)
Na taip reikia kažkaip vyti blogas mintis ir tikėtis kad bus gerai🙂
stay_positive parašė:
Labukas. Man mėnesines penktadieni, biski pamaudeno, ir aisku durna įdomumo dėlei pasidariau testą su popietiniu šlapimu, aišku neigiamas.. nu gal dar ir anksti, b…
Sveiki rytini megink🙂
Saulė 32 parašė:
Na taip reikia kažkaip vyti blogas mintis ir tikėtis kad bus gerai🙂
Jei po teigiamo netepa,nekraujuojat ,nėra ko pergyvent🤞
Blackblackmagic parašė:
Jei po teigiamo netepa,nekraujuojat ,nėra ko pergyvent🤞
Ačiū už padrasinimą🙂 jai ne pabendravimas čia tai butų daugiau pasimetimo..
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai