Blackblackmagic parašė:
Negydytoja aš bet pagal mane tai ok viskaa
tai man irgi atrodo kad net labai ok.. tik nesuprantu kaip gydytoja pasake kad anovuliacinis, kiek streso turejau.. nes jei anovuliacinis juk nebutu progesteronas pakiles..
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBlackblackmagic parašė:
Negydytoja aš bet pagal mane tai ok viskaa
tai man irgi atrodo kad net labai ok.. tik nesuprantu kaip gydytoja pasake kad anovuliacinis, kiek streso turejau.. nes jei anovuliacinis juk nebutu progesteronas pakiles..
Saulė 32 parašė:
jai ne paslaptis koki ir kaip vartojat?turiu ir as gepretix sakau gal ir man nepakenks profilaktikai kol atsidursiu pas daktare
Na tokiu kaip profilaktiskai nera, jei jau pradedi gert nestumo metu, nutraukti be 12-13savaiciu negalima, mano žiniomis, tad jei jusu progesteronas puikus, nemanau, jog noretusi apsikrauti papildomu vaistu gerimu. O man nestumas nutruko ir geriant progesterona, tad neviskas jo valiai. Laukit atsakymu ir viskas bus gerai🫶🏻
Blackblackmagic parašė:
Neee, vienas buvo prieš 7 metus ,kitas pernai🫣 prieš 3 gimė panelė. Neskaitant gd visas nėštumas sklandus buvo🌞
Keista, nes bučiau galvą atidavus, kad jus esat Noele, Silent night ir gal dar turėjot nikų, nepamenu
mazyle parašė:
tai man irgi atrodo kad net labai ok.. tik nesuprantu kaip gydytoja pasake kad anovuliacinis, kiek streso turejau.. nes jei anovuliacinis juk nebutu progesteronas p…
Nes ne visos gydytojos žinias atnaujina. Nugazdino bereikalo jum čia
Ania5 parašė:
Keista, nes bučiau galvą atidavus, kad jus esat Noele, Silent night ir gal dar turėjot nikų, nepamenu![]()
Ai man tai jau dzin kas kaip nori tas tegul taip vadina 😄😄
Blackblackmagic parašė:
Ai man tai jau dzin kas kaip nori tas tegul taip vadina 😄😄
Viskas aišku
Labukas. Man mėnesines penktadieni, biski pamaudeno, ir aisku durna įdomumo dėlei pasidariau testą su popietiniu šlapimu, aišku neigiamas.. nu gal dar ir anksti, bet kažkaip gal ir gerai , iškart nuteikinėti save galiu 😏
Aš dar pagalvojau, kadangi bėda su vyro turtu, o šiuo metu jam dar ir įtemptas etapas darbe, daug streso, mažai poilsio, tai šis ir ne į naudą dar labiau. Gal dėl to mums per atostogas ir kibo praeitus kartus 🙃
Ir sveikinimai, kas jai džiaugiasi brūkšneliais dvigubais 🌞
Ania5 parašė:
Viskas aišku![]()
O tai jūs nuo kelintu metu forume?😄😄 veterane jau😄
Ania5 parašė:
O pas jus nebuvo kartais du nesivystantys iš eilės? Ar aš čia painioju?senai seku forumą, tai prisimenu viską
Gal ir ne mane turit omeny,bet man buvo du iš eilės. Paskutiniu metu retai čia buvau
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai