2022.02.02 12:58 (prieš 4 m.)
ievasa parašė:
Mums pirmas ivf
lankausi pas G.
O kokybe pasako pries sodinima taip?
Nespirgėkit
Rytoj atsisėsit prie stalo. Jūs, vyras, G ir embriologė. Ir pristatys jums ką turite kiek ir kokios kokybės ir pagal tai visi kartu spręsite. Gydytojas su embriologe pasakys savo nuomonę, o tada jūs arba sutiksit arba sakysite kad norite kitaip.
Pvz mūsų atveju mes atvažiavom, sako visi idealiai dalinasi, siūlome nieko dabar nekelti ir laukiam iki 5d. Supratom, kad galėjo iki 5d ir niekas nedaaugti, bet rizikavom, nes pasitikėjimo gydytoja, embriologe ir visi kartu betkokiu atveju vengėme daugiavaisio nėštumo. Man buvo nuojauta, kad tikrai daaugs iki 5d, taip ir buvo ❤️
Jums gal pasakys tą patį, o gal pasakys kad liko du ir prastos kokybės, tai gal iškarto du ir kelsit nes bus maža tikimybė, kad išgyvens iki 5d. Tikrai viską pasiškins gydytojas.
Čia situacija situacijai nelygi, plius labai daug reiškia gydytojo nuomonė. Nes pvz aš kelis vizitus buvau ir pas Baušytę, ji paskambino, pasakė, kad apsivaisino 3 ir kelsim jums visus tuos 3, 3 dienų! Dabar kai pagalvoju, tai Ačiū Dievui grįžo mano gydytoja ir kėlėm 1 🙏 nes turbūt visi trys ir būtų likę 🤯
Plius dar turi reikšmę jūsų amžius