erik1986 parašė:
per savaitgali perziuresiu tinka? gal dar siandien suspesiu
davai erika prasykis i ana grupe,o tai jus cia dviese bendraujat sau
erik1986 parašė:
per savaitgali perziuresiu tinka? gal dar siandien suspesiu
davai erika prasykis i ana grupe,o tai jus cia dviese bendraujat sau
Jolancike parašė:
davai erika prasykis i ana grupe,o tai jus cia dviese bendraujat sau![]()
nu jau as ir ten
spinduliuke11 parašė:
![]()
![]()
jiems reikia visko naujo!!!ne kart teko girdeti is zmoniu kad rodydami savo gera sirdi-uzdaro duris...nes jiems nereikai nei zaislu nieko…
Nezinau kada ir kur buvot,bet kaip jau minejau,vakar veziau savo vaikuciu isaugtus rubus ir zaisliukus,tai prieme kuo maloniausiai,aprode grupe. O mano rubelius nunese i skalbykla is karto,nes taip reikia.
lolitux parašė:
Nezinau kada ir kur buvot,bet kaip jau minejau,vakar veziau savo vaikuciu isaugtus rubus ir zaisliukus,tai prieme kuo maloniausiai,aprode grupe. O mano rubelius nun…
o mes kai paklausem ko reikia vaikams tai aiskiai parode kad zaislu nereikia nebent nauji, o pasake kad jiems vazonu reikia gelems persodint, nu absurdas
Kaip idomiai,nes as tai labai patenkinta priemimu,todel organizuoju sekanti reisa su reikalingu daiktu papildymu. Man padekojo uz viska,ir dar taip graziai pasake,kad pirmiausia rupinciausi savo seima,o tik paskui galvociau apie kitus. Dar apgailestavo,kad negali daugiau grupiu aprodyti,nes pataikiau pieth miego metu,todel tik pas maziukus vaikucius nuvede. Ir siaip pakviete apsilankyti bet kada,o ypac siltuoju sezonu :)) tai va tokie mano ispudziai
lolitux parašė:
Kaip idomiai,nes as tai labai patenkinta priemimu,todel organizuoju sekanti reisa su reikalingu daiktu papildymu. Man padekojo uz viska,ir dar taip graziai pasake,k…
O jūs buvot kūdikių namuose prie Žemaičio?
Radvilė Klp parašė:
O jūs buvot kūdikių namuose prie Žemaičio?
taip, Vilniaus 303
gal ir pasikeitė, nes sakau-buvau sutikta labai šiltai.. dabar visur finansus karpo, tai matyt gauna ne kažką ir tokios įstaigos. va vienas laiškutis iš mano susirašinėjimo su kūdikių namais:
Laba diena,
Ačiū už paramą, ačiū, kad nepamirštate.
Didžiausias mūsų rūpestis - sauskelnės. Vaikams, nepriklausomai nuo jų amžiaus - naujagimis, ar vyresnis vaikutis, galime skirti ne daugiau kaip 2 sauskelnes per parą. Tėvai, auginantys vaikus, puikiai supranta, kad tai ypač sudėtinga, bet mes daugiau tiesiog negalime leisti...
Vyresniuosius (nuo tada, kai jau gali sėdėti patys), dažnai sodiname ant puodelių. Bet tiek dienos metu, tiek naktį, vaikiukai, kaip ir namie, būna su sauskelnėmis. Kadangi turime neįgalių vaikų, - jiems sauskelnės reikalingos nuolat.
Dar yra žmonių, kurie teigia, jog sauskelnės - prabangos prekė (reikia naudoti vystyklus, juos skalbti ir pan.). Esame apskaičiavę, jog skalbimas (vanduo, skalbimo priemonės, elektra) kainuotų 3 kartus brangiau nei sauskelnės. Be to, dažnai skalbiant, dėvisi rūbai, - jų reikėtų gerokai daugiau. Dar - šlapios lovytės, čiužiniai, kilimai ir pan, - jau nesilaikome higienos reikalavimų.
Žodžiu, kaip ir namie, taip ir pas mus visko reikia, tik mus dar vis tikrina visokios institucijos.
Nenorime Jūsų apsunkinti ar apkrauti savo rūpesčiais. Bet visada laukiame svečiuose, - ypač šiltuoju metu sezonu.
Bet nepamirškite, - pirmiausia - Jūsų šeima, o visa kita - tik priedaiJ
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai