KristiS parašė:
Ne persileidimo rizika skatina, o manoma, kad nestumo gale gali padeti minksteti gimdos kakleliui🙂 ir tai klausimas, kiek tiesos, kiek mitas
Jei nėštumą prižiūrintis gydytojas nenurodė kitaip, seksas nėštumo metu (iki pat gimdymo dienos) yra visiškai saugus. Skaityti
visą straipsnįKristiS parašė:
Ne persileidimo rizika skatina, o manoma, kad nestumo gale gali padeti minksteti gimdos kakleliui🙂 ir tai klausimas, kiek tiesos, kiek mitas
K25D parašė:
Sperma skatina persileidimo rizika, taip sake ginekologe
gazeleangele parašė:
Esu nėščia jau gana ilgą laiką ir neturėjau lytinių santykių, tačiau vis labiau norisi... Ką daryti? Baisu, kad kūdikis gims deformuotas. Ką patarsite?
gal eik prie pamokyčiu.nes tokie klausimai brandžiai moteriai nekiltų.
Sveikos, man terminas už keturių dienų, labai nesinori pernešioti, akušerė siūlo skatinimą, bet esu girdėjusi, kad tada skauda daug stipriau, todėl kolkas atsisakiau. Skaitau apie natūralius skatinimo būdus, nors ir jie nėra patvirtinti... Tad noriu pasitikslinti ar gerai suprantu straipsnio dalį, kur rašoma apie spermos poveikį, visą nieštumą neleidau baigti viduje, nes vyresnioji sesuo pradžioje buvo perspėjusi, kad negalima, nes gali įvykti peraileidimas. Bet pagal šį straipsnį kaip suprantu, kad jau nieko blogo man nenutiktų... Prašau pakomentuokit iš savo patirties😊🙏
KristiS parašė:
Na nesuminkstino visai.. Labai sunkiai pagimdžiau
nors vos ne kasdien tai darydavom prisiklause, kad bus lengviau gimdyt..
Nežiniuke26 parašė:
Sveikos, man terminas už keturių dienų, labai nesinori pernešioti, akušerė siūlo skatinimą, bet esu girdėjusi, kad tada skauda daug stipriau, todėl kolkas atsisakia…
Na pirmaji gimdyma mums padejo iššaukt. Kai pasimylėjom po kokios valandos kamštis pasišalino 🙂
Nežiniuke26 parašė:
Sveikos, man terminas už keturių dienų, labai nesinori pernešioti, akušerė siūlo skatinimą, bet esu girdėjusi, kad tada skauda daug stipriau, todėl kolkas atsisakia…
Du kartai nemeluojantys , su abiem vaikais išvažiavau gimdyt po sekso 🤣 skirtumas buvo tik tas kad su pirmu vandenis nuleido gimdykloj, o su antra vandenys nubėgo naktį 😇
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai