2023.10.17 17:30 (prieš 2 m.)
Sveikos mamytes, Cia vel as, ir vel turiu jums toki klausima, o pas save problema
Kaip smarkiai paveike jus nestumas tuose reikaluose? I kuria puse viskas pakrypo? ar niekas nepasikeite? Ar cia tik mane viena taip paveike?
Kad kas anksciau buvo gera ir malonu, Dabar tam visiskai neturiu jokio noro, ir visiskai manes tai nejaudina ir nedomima, ir tiesa pasakius net nervina jai dabar mane liecia ir nuolatos mane ikalbineja tam reikalui, ar kad nors truputi ji 'ten' paliesciau... Ajsku as suprantu kad kaip ir kiekvienas vyras to labai nori, ir ajsku pati ta matau kad jam ten jau viskas ... mmmm.. nu vnz nenusileidzia jau
atsiparasau uz toki atviruma
Nu sunku man ta apsakyti.. tiesiog negaliu dabar taip susijaudinti, o ir nenoriu to per jega..
didziausiai mano malonumas dabar tai tiesiog apsikabinus paguleti, ramiai uzmigti
bet nesigauna taip
Ar pas jus nors kazkas panasaus buvo? ar tai praeis? tarkim po gimdymo?? Negaliu jau saves atpazinti
kokia buvau anksciau ir dabar, jau ta rasiau cia.., klausiau apie nestuma apie savo partneri ir santykius.., kad is pradziu buvo lygtais ir viskas gerai , po truputi ipratau prie to... kol nepastojau per pirma savo antra karta
ir taip dabar viskas pasikeite ... Problemos mane pacios randa kad net sunku jas aprasyti ir geda kazkam papasakoti