Marga 2 parašė:
Nupirkau toki paprasta kasetini ,nieko nerodo ,greiciausia ir neparodys![]()
Ochhh
Marga 2 parašė:
Ochhh
Krown parašė:
Sveikos, mano hcg 6dpi 55 😍
sveikinu!
Krown parašė:
Dėl prg ne klaida visgi 😬 na laukiu ką Emre pasakys...🤗
Turkisko prg turi? Leiskis jo 1 ar 2 ampuoles ir prolutex 1 ryte ir 1 vakare.
Man gyd pakele kai nukrito po implantacijos iki 30
Krown parašė:
Pirmą kartą buvo apie 200 tik su dviem crinone, o dabar abu crinone plius prolutex 25 mg leidziuosi 🙈 bet čia su estrofem kadangi tai organizuosmas visai progestero…
Na nežinau, aš kažkaip visad galvojau, kad punkcijos metu geltonkūnio nelieka, išpunktuoja jį.
Na bet db nėra svarbu, vis vien mes visos jį tyriames, žiūrim. Turi leidžiamo?
Marga 2 parašė:
Ramiai. Pirma diena man rode vaiduokli antra diena apsysiojau ir toks blankus vos matomas. Susinervinau, isverkiau tirada... o va tau. Tai zinok nepanikuok ir tikekimes, kad pas tave tas pats
+ tos juosteles nerode ale ankscisusi testai. O kai nuvariau krauja padaryt buvo beveik 70. Tai kartais tikek tais testais
onnellisuus parašė:
Turkisko prg turi? Leiskis jo 1 ar 2 ampuoles ir prolutex 1 ryte ir 1 vakare.
Man gyd pakele kai nukrito po implantacijos iki 30![]()
Ačiū, bet aš klausau savo gydytojo 🤗 suprantu kad norit geriausio, bet aš gydoma turkų ir jų dėka esu nėščia, jų ir klausysiu
Januari parašė:
Na nežinau, aš kažkaip visad galvojau, kad punkcijos metu geltonkūnio nelieka, išpunktuoja jį.
Turiu tik prolutex, laukiu ką pasakys gydytojas 🤗 nekraujuoju, neteplioja, viskas yra gerai, todėl manau panikai anksti
viskas yra ir bus gerai ❤
Krown parašė:
Turiu tik prolutex, laukiu ką pasakys gydytojas 🤗 nekraujuoju, neteplioja, viskas yra gerai, todėl manau panikai ankstiviskas yra ir bus gerai ❤
Parašyk, ką rekomenduos, pakomentuos Emre. Smalsu, ar jie kreipia dėmesį į progesteroną ar ne.
Žinoma, kad viskas bus gerai
onnellisuus parašė:
Ramiai. Pirma diena man rode vaiduokli antra diena apsysiojau ir toks blankus vos matomas. Susinervinau, isverkiau tirada... o va tau. Tai zinok nepanikuok ir tik…
Tikiuosi kad tai Klaida
bet vilciu 0 ,labai jau gerai jauciuosi...
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai