Marga 2 parašė:
As irgi dabar taip galvoju kad per anksti ,tik kad Emre uztikrintai pasake nekartot tyrimo ir nutraukt visus vaistus
Bet gi jis liepė hcg daryt gegužės 2? Tai gal jis neatkreipė dėmesio kad tu savo nuožiūra per anksti pasidarei...
Marga 2 parašė:
As irgi dabar taip galvoju kad per anksti ,tik kad Emre uztikrintai pasake nekartot tyrimo ir nutraukt visus vaistus
Bet gi jis liepė hcg daryt gegužės 2? Tai gal jis neatkreipė dėmesio kad tu savo nuožiūra per anksti pasidarei...
Lieput parašė:
Gali but
Marga 2 parašė:
Gali but
Manau, kad per anksti darei. F liepia 10d po blastuko tik daryti ir 12d kartoti ir isitikinti o dabar mazai kaiko praejo ir dar embrionai
julie parašė:
Tai bet kada jis sake tau daryt 2 geg? Tai parasei dabar kad pasidarei ir nieko nesake, kad per anksti ir liepia nutraukt?? Nu ir idomus. Na kelias d panaudojus blo…
Po transferio mums dave toki lapa kuriame buvo parasyta hcg d geguzes 2 d ,nu o as cia prisiskaicius visokiu komentaru pagalvojau ko man nepasitikrinus anksciau...o Emre matyt ne paziurejo I musu lapa,pagalvojo kad mes nurodyta diena atejom
Marga 2 parašė:
Po transferio mums dave toki lapa kuriame buvo parasyta hcg d geguzes 2 d ,nu o as cia prisiskaicius visokiu komentaru pagalvojau ko man nepasitikrinus anksciau...o…
Margut, na tikrai manau, Kad Emre nemanė, kad darysies HCG anksčiau laiko nei paskirta. Dar išlauk pirmadienio su vaistukais, ir tada kartot tyrimą.
Merginos, zinau kaip buna ir kaip nekantraujam kuo anksciau suzinoti... Bet tiek is savo patirties tiek is kitu matau, kad tas anksciau atnesa tik dar daugiau neaiskumo ir neramumo... Taip kad manau neverta anksciau laiko, ypac HCG tyrimu darytis ;) Jau tada geriau nestumo testus gadinkit
O Marga 2 atveju tai gal net nereikejo siusti sio atsakymo gydytojui, reikejo kartoti paskirta diena ir ta atsakyma siusti... Dabar rimtai cia neaisku kas kaip ir ka suprato... Na bet dabar nieko nepakeisi, nenukabink nosies ir ramiai lauk paskirtos dienos ir tada ziurek koks atsakymas
Linkiu kuo geriausio ;)
Januari parašė:
Margut, na tikrai manau, Kad Emre nemanė, kad darysies HCG anksčiau laiko nei paskirta. Dar išlauk pirmadienio su vaistukais, ir tada kartot tyrimą.![]()
Man Emre geriausias gydytojas kuri esu sutikusi per 3,5 metu ,tik geriausius zodzius sakiau ir sakysiu apie ji ir bahceci,nesvarbu ar si karta pavyks ar kita karta pavyks
mes gi Dar Stambule ir ejom padaryt hcg ir pasake po valandos ateit ,kai atejom pasake palaukt kad mus priims Emre
tai viskas vyko gyvai,manau jis nesuprato kad as cia savivaliauju
pasake lauks po menesio ir toliau bandysim ivf tik su pgs.
Januari parašė:
Margut, na tikrai manau, Kad Emre nemanė, kad darysies HCG anksčiau laiko nei paskirta. Dar išlauk pirmadienio su vaistukais, ir tada kartot tyrimą.![]()
Vyras pasake jokiu pirmadieniu ,eisim paskirta diena geguzes 2
Blogiausias dalykas kad man nuovargis dingo ,pries tai pavaiksciuot per daug buvo sunku ,Arba pavalgius buvau jau pavargusi ...
onnellisuus parašė:
Manau, kad per anksti darei. F liepia 10d po blastuko tik daryti ir 12d kartoti ir isitikinti o dabar mazai kaiko praejo ir dar embrionai
Turi omenyj 10d Po ikelimo?
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai