pažaduk parašė:
Mergaites, o pries pirma karta kreipiantis i klinika (bahceci) ar reikia šviežiai pasidaryti tyrimus ar tiks jei pridesime darytus pries metus? Aciu![]()
Musu pusmecio senumo, tik vyro hormonu tyrimus teikejo pakartoti.
pažaduk parašė:
Mergaites, o pries pirma karta kreipiantis i klinika (bahceci) ar reikia šviežiai pasidaryti tyrimus ar tiks jei pridesime darytus pries metus? Aciu![]()
R.G. parašė:
Esat kuri buvusi siuose viesbuciuose, apartamentuose? Kiek ziurineju , tai visur atsiliepimai , kad baldai seni, netvarkinga, dregmes kvapas, problemos atsiskaitine…
esu buvusi Roncalli apartamentuose, man jie patiko, su mini virtuvėle, skalbimo mašina, švarūs, kas kelias dienas ateina patvarkyti valytoja, bet prieš tai šeimininkas atsiklausia
matsu jų dabar ir kaina gera, matyt ne sezonas, mes kai buvom rugpj.rugs. tai betods apie 35 eur parai kainavo
neonila parašė:
O gal yra koks nors daugmaz standartinis tyrimu sąrašas, kad neprisidaryti ko nereikia
?
pažaduk parašė:
O gal yra koks nors daugmaz standartinis tyrimu sąrašas, kad neprisidaryti ko nereikia?
pažaduk parašė:
O gal yra koks nors daugmaz standartinis tyrimu sąrašas, kad neprisidaryti ko nereikia?
Jums turėtų parašyti kai jau susisieksit su koordinatore, bet aš gavau tokį sąrašą, gal niekas nepasikeitė

JustAi parašė:
Jums turėtų parašyti kai jau susisieksit su koordinatore, bet aš gavau tokį sąrašą, gal niekas nepasikeitė
Aciu labai Justai ir Troja5!
Neris9 parašė:
Merginos, ar jums irgi taip pat, as leidziuosiu Prolutex ir Clexane, mano pilvas nuo ju vien melynes dideles .Gal kazka blogai darau, ne taip duriu, ar ne tos vieto…
Man tai irgi yra mėlynių, bet nedaug. Aš jau daug maž žinau kur durti, kur mažiau kraujagyslių. Ar išleidi orą iš clexane?
Neris9 parašė:
Merginos, ar jums irgi taip pat, as leidziuosiu Prolutex ir Clexane, mano pilvas nuo ju vien melynes dideles .Gal kazka blogai darau, ne taip duriu, ar ne tos vieto…
Aš kaip ir JustAi, iš skystinančių burbuliuką oro išleidžiu. Turiu šonuose tam tikras vietas, kurias durstau. O jei užtaikydavau į kokią kraujagyslę, tai mėlynės irgi būdavo. Na būna jų, po vieną beveik visą laiką. Bet ne baisiai.
Sveikos,
visas su sventemis! Linkiu visoms tu paciu didziausiu - lakstanciu-gyvenimo stebuklu.
Gal kas ruosiasi FET artimiausiu metu, dovanoju 3 dezutes turkisko Estrofem 2mg.GALIOJIMAS 01/2020. Kaunas. Siuntimas Jusu saskaita.
Virusuoti roziniu virusu.
Geriausia az arba rasykite sms/ wiber/ whatsup 861820779.
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
bet energijos apie nulį ir pykina praktiškai nuolat.…