Tukas parašė:
Labai aciu!! Bandziau ieskoti info del to.zandikaulio bet labai nesekmingai man gavos, tik.labai.liudnu vaizdu.pamaciau..
Nėr už ką
Jo, mačiau ir aš tų vaizdų, bet pagalvojau, kad jei jau būtų kažko rimto išraiška, tai medikai būtų pakomentavę. Bet tikrai buvo ne vienas atvejis ir kai visiškai sveikam vaikui tiesiog atsitraukęs žandikaulis. Jei dar kada ieškosit, bandykit "retracted lower jaw".
Pabandykit, kad ne ant žandukų sparneliai, bet į viršų ir apačią veiduko būtų nukreipti. Nebent nežįs taip, nežinau, kaip nosytės padėtis taip išeitų.
Dėl gaubtukų, nežinau, kurie geresni. Aš naudojau Avent, man tiko. Dar kelios mamos naudojo Avent, rašė čia forume, irgi tiko. Viena mama, atsimenu, rašė, kad jai labai geri Medela buvo. Gal kuriems akcija, tai rinkčiaus pagal kainą
Dar prisiminiau, kad viena mama lyg rašė, kad jai kažkurių netiko medžiaga, berods išbėrė. Tai 100% garantijos nėra, kad idealiai tiks, žinoma. Bet aš tikrai Jūsų vietoj pabandyčiau, net jei palengvins tik valandą kitą per parą, ir tai jau pasiekimas.