Mech parašė:
Mano dukrytei 1,5men. buvo kai isoperavo kirksnies isvarza. Operacija buvo ekstra, atvaziavom i klinikas pasirodyti, kad guziukas atsirado, apziurejus chirurgui ir …
O kaip po narkozes greit atsigavo,tokia mazyte dar
Mech parašė:
Mano dukrytei 1,5men. buvo kai isoperavo kirksnies isvarza. Operacija buvo ekstra, atvaziavom i klinikas pasirodyti, kad guziukas atsirado, apziurejus chirurgui ir …
O kaip po narkozes greit atsigavo,tokia mazyte dar
Sveikos mamytes. Gal kuri buvo susidurusi su kirksnies isvarza vaikui? Mums 13 bus 2 menesiai ir nustate isvarza kirksnies. Norejau paklausti kiek laiko trunka operacija, ar po operacijos neatsinaujino vel isvarza, kiek laiko po operacijos reikejo buti ligoninei? Aciu visoms uz atsakymus
Sveiki, mano vaikui operavo, viskas greitai, mus para palaike ir išleido. Pati operacija tai neatsimenu kiek užtruko, bet greit..sunkiausia buvo neduot valgyt!! O tokiam mažiukui nepasakysi.. bet kažkaip pratrauke. Praejo jau 5metai, tai neatsinaujino, net nepagalvojau kad gali atsinaujinti
sėkmės
Na mum 2menesiai ir trys savaites pries 4dienas isoperavo kirksnies isvarza berniukui🙈kaip sake gyditojai dar nebuvo istrigusi bet kai bandydavai istatyti atgal isistatydavo bet po keliu minuciu grizdavo atgal tai kai grizineja skauda mazyliui ir jau ne tik verkdavom bet ir klykdavom ir cypdavom. Taip pat turejo didielius diegliukus ir dbr turim todel baisu po operacijos kai jam uzeina skausmai. Nes maziau verkiam po operacijos bet tikrai ne taip kad nebeverktu nuo skausmo ir mazai miegantis mazylis aisku gal priprato nes isvarza buvo nustatyta 14d kai turejom. Bet kai mum sake kad isvarzos visos mazyliam tokiems yra gimtos. Ir be operacijos neisgysim jos tik buna anksciau ar veliau.Nu bet mes ir verkem tuos visus menesius po isvarzos nustatymo oj verkem labai daug pradzioj visi sake kad perdedu kol nepamate kiek vaikas verkia. Na bet dbr po operacijos mazylis ramesnis tik noriu paklaust tos kuriom buvo daryta tokia operacija ar nesiojot vaikucius staciai? Gal ko negalima daryti? Nes dbr ir kai uzsiverkuam tai galvoju gal ka netaip darau. Net pradedu galvoti nebemaitinti pati nes gal mazyliui netinka mano pienas tiesiog nebezinau ka daryti kartais. Ir nemiegam dienom kaip mazyliai visi gal kokius 3 kartus po 20minuciu.
Ir pavalgius verkiam zodziu nebezinau nuo ko viskas mano turtui bet gal kam buvo taip gal kas ka patars? Iki 3menesiu liko 4 dienos visi sako kad praeis bet netikiu matau savo mazyli kad cia viskas su 3men nesibaigs pradzioj galvojau isvarza kalta bet dbr jau nebezinau
Drugelis0521 parašė:
Na mum 2menesiai ir trys savaites pries 4dienas isoperavo kirksnies isvarza berniukui🙈kaip sake gyditojai dar nebuvo istrigusi bet kai bandydavai istatyti atgal isi…
Tiesiog buna neramiu vaiku ir tiek, mano ir drauges tokie kudikiai buvo, mazai miegojo ir verke daug, diegliukai tikrai nuo 3 men eme mazeti, bet nedingo stebuklingai iskart. Dabar supratau kad tiesiog jautrus vaikas, nes ir sulaukus 4 metu dukra del menkiausio skausmelio ar nesekmes klykia ilgai ir garsiai
kad pienas netinka taip nebuna, nebent netoleruoja Jusu valgomu produktu, bet velgi drauge valge tik kudikiu tyreles ir vaikas vis tiek klykdavo..nuo misinio gali buti dar didesnes bedos su pilvu, kazin ar padetu jei nemaitintumet. Kai kurie kudikiai tikrai pareikalauja be galo daug istvermes, bet tikrai kiekviena menesi viskas darysis tik lengviau ir lengviau, prades zaisti, judeti ir miegas galbut pageres, tuo galiu paguosti;) beje maniskei veziojimas lauke dienos miega pagerindavo
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai