Wassermelone parašė:
Ai manoji tai valgo viska, tik l nervina tas nesugebejimas nusedet vietoj, paima kasniuka ir jau leks, dar kuri laika nulaikai vietoje, bet paskui butinai reikia pr…
Mes irgi lakstom walgydami. Kedutej nesedim
Wassermelone parašė:
Ai manoji tai valgo viska, tik l nervina tas nesugebejimas nusedet vietoj, paima kasniuka ir jau leks, dar kuri laika nulaikai vietoje, bet paskui butinai reikia pr…
Mes irgi lakstom walgydami. Kedutej nesedim
Wassermelone parašė:
Tai, aisku, turim maitinimo kedute, turim ir staliuka su kedutem, is abieju sekmingai islipa :))) na, bet cia nera tokia problema, del kurios l skaudetu galva, siai…
Aj pergyvensit tą laikotarpį
aš kažkaipviską leidžiu bet valgom tik prie stalo, iš mūsiškės niekaip ji neišliptu .
mamyciuks28 parašė:
Tam maitinimo kėdutės yrapasodinu ir terlinas kol pavalgo
o dėl dydžių mažiau suk galva. Manoji irgi nešioja 12-18 mėn yra labai gražio sudėjimo mergaitė o n…
o man ir burbulai gražūs. juk dar maži vaikiukai mūsų ir tikrai yra burbuliukų...
Silke parašė:
o man ir burbulai gražūs. juk dar maži vaikiukai mūsų ir tikrai yra burbuliukų...
Kiekvienam skirtingai
airvir parašė:
oho tai nepasiseketai ka tik kitais metais ? mes tai gavom ir daktarus perejom jau praktiskai pasiruosusios esam
![]()
Nu jei Zuokula malonės priimti, tai gal pavyks kitais metais.
o dabar mano atostogos prasitęs neribotam laikui, nes auklės nenoriu ir neišgalim, o privataus neišgalim.
11 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai