Giema parašė:
Musu tai nuo 1,5 metu kipsiukas mazas. Namie karas nuolatinis. Bet kazkaip ipratom... kai konstravom antra, zinojom kad bus ziauriai sunku, bet as pasakiau arba dab…
Visiems tie oziukai islenda. Musu dicke iki to oziu amziaus labai gera nuo kudikelio buvo ir daug rupesciu su ja nebuvo. Nei ant ranku prasesi, viena galedavo valandom ziuret i koki zaisla. Na o mazoji... ?
smll parašė:
Nu bet nera labai jau sunkugreiciau daugiau nepatogumu,bet tas laikas ant tiek greit lekia,kad nespesit suziuret,kaip paaugs ir pusrycius padarys
jus miegosi…
Man emociskai sunku. Atrodo nutaikau momenta uzmigdyti maziuke, bandsu tada dicke. O ji duksta, rekauja, neuzmiega niekaip. Nu taip isnervina. Nieko planuoti negaliu nes viskas priklauso nuo vaiku. Dar daznai apima tas grauzaties jausmas kad va mazai i laukeli iseinam. Su pirmagime ko ne kasdien eidavom. Nu dabar kazkokia net baime iseit, o ir daznai negalim, ar neiseina. Kita karta nusispjaunu kad namie nieko pietums nepagaminau ir einam pavaiksciot truputi. Tada gailiuosi nes vaikas valgo kiausiniene pietums. Na as tokia gal idealiste siekiu but tai man labai sunku yra perlipt per save ir per bardakus namuose ? laukiu laukiu jau kol uzaugs bent iki tiek kad zais abi be mano kompanijos. I dqr taip noretus pamiegoti ? dar nesu pietuku miegojus su vaikais. Vis kazka reikia nuveikt nors ir sutaikau ta pietu miega kai abi snaudzia. O kartais taip truksta tos valandeles miegui. Dabar juokas ima kai pagalvoju jog su vienu vaiku irgi laiko neturejau, truko miego ?? gi vos vaikui primigus galejau kartu snausti, nereikejo tokiam mazam pipiriukui gamint,
Netvarkos nepridirbdavo ir tt.
smll parašė:
Cia per daug gasdina visostaip,migdyt sudetingiau,jei nakti viena pribunda,tai garantas,kad ir kitas vaikas bus prikeltas. Taip,i lauka sunkiau,bet as rengiu pi…
Na kas tiesa tas tiesa
viskas pasimirsta kai matai tuos du mazus vabaliukus xiurincius vienas i kita ir besisypsancius.
RokulioMama parašė:
Realiai jus viena man suteikiat optimizmo, nes paskaicius pastaruosiuos komentarus pradejau abejot savo sprendimu lauktis antro ir bijot, o kai jau laukies ir neber…
Na zinokit dabar siai dienai galiu patart kas planuoja vaikus mazo amziaus skirtumo, kad gerai pagalvotu. Bet aisku tai nera neiveikiama. Viskas yra imanoma kai to norim. Tiesiog jei nera kur skubeti tai geriau siek tiek palaukti. Bent metus. Nes 2 metuku vaikas nu dar ir pats kudikis realiai. O dar kai pradeda pavydet tai atrodo is viso nieko nebemoka. Maniske sysiot i kelnes pradejo daznai. Pati nebevalgo, turiu maitinti. Daug nervu esu jau padejus, tai ne i gera man paciai yra. Tuolab kad esu jauna, tik sausi 25 sueis.
Mimm parašė:
Geriau būt nusiteikus blogiausiam, negu galvot, kad viskas bus super faina![]()
O realiai tai yra sunku. Tik aš su vyru pakalbu, kad tai geriausia, kas mums nutik…
Mes planavom antra. Visada svajojau but jauna mama, o tarp vaiku butu mazas amziaus skirtumas. Nes as pati augau galima sakyt viena. Nuo sesers skyre 11 metu. Nebuvo su kuo zaisti, labai liudna buvo