puma29 parašė:
vokietijoj
O kiek dienu ten ligoninej laiko jeigu viskas gerai?
puma29 parašė:
vokietijoj
puma29 parašė:
as norejau pasidometi,daktare sake negalima miegoti ant nugaros,tik ant sonu,bet kai atsigulu ant sono ji pradeda bumsuoti,tai reiskia,kad jai jepatogu kai as guliu…
Cia ir man klausimas kyla. Mano irgi labai rami būna jei ant nugaros guliu, o kai ant šonų, pradeda bumseti, o jei pabandau biski ant pilvo pavirsti, prasideda šokiai.
puma29 parašė:
as norejau pasidometi,daktare sake negalima miegoti ant nugaros,tik ant sonu,bet kai atsigulu ant sono ji pradeda bumsuoti,tai reiskia,kad jai jepatogu kai as guliu…
As manau,kad jei pati gerai jauties guledama ant nugaros,tai drasiai gali miegot. As visaip miegu,gal net daugiausiai ant nugaros,man taip ir kvepuot lengviau kazkaip ir patogiau negu ant sono
n
Aljana parašė:
a kaip ir lt sake,jei wiskas ok,tai 3d,o jeiyra komplikaciju gali ir sawaite ir daugiau pragulet
Aljana parašė:
As manau,kad jei pati gerai jauties guledama ant nugaros,tai drasiai gali miegot. As visaip miegu,gal net daugiausiai ant nugaros,man taip ir kvepuot lengviau kazka…
as wisaip wartausi:),bet ant nugaros lb megstu uzmigti:),va dbr guliu ant sono tai stumdo sawo kojyte mane:),as vyrui sakau nebesuprantu,o jis sako gulkis kaip tau patogu ji pati isitaisys kaip jai reiks:),as tiesiog visad pergyvenu,kad jai keliu diskomforta
sandrute06 parašė:
Cia ir man klausimas kyla. Mano irgi labai rami būna jei ant nugaros guliu, o kai ant šonų, pradeda bumseti, o jei pabandau biski ant pilvo pavirsti, prasideda šoki…
ant nugaros irgi ji kazka weikia,bet jau ant sono tai lb jaucias,ypac sonkauliukai
Jovita7777 parašė:
Merginos ar susidejot rubelius jau i savo vietas ir ar lovyte jau pastatyta su pataliukais?pas mane dar viskas supakuota ir galvoju ar nedulkes pataliukai ir ru…
Pas mus rubeliai pirmieji jau spintoje paruosti, o lovyte tik uzvakar pirkom, kolkas be pataliuku dar bet ateinancia sav zadu sutvarkyt ir kaip kazkuri minejo, uzdesiu pleduka ir nedulkes. I ligonine lagaminas ir beveik suruostas. Truksta keleto smulkmenu ir vieno labai didelio pirkinio - vezimo. Esu pasimetus - niekas nepatinka kaip Stokke trailz, nzn ar verta toki pirkti, bandom ieskot kur uzsieny pigiau, speju gimus vaikui neturesiu dar
Sveikos, Mano terminas vasario 8d.- bet tikiuosi anksciau nes dukra isvis 5sav. anksciau gime. Dabar jauciuosi kaip tiksinti bomba.
. O pas mane tik rubeliai paruosti, o lovyte vyras atnes is garazo kol busim lygonineje su dukra paruos guoli broliukui. Manau jai tai patiks. O vezimas stovi supakuotas garaze. Manau ner prasmes jo dar sudeti- uzims tik vietos. O i lauka su juo visvien vaziuosim tik po kokiu 2 sav kai gims maziukas. Ir tai pradziai isvis gal ant ranku eisim ar i automobiline kedute desiu yan pusvalandukui. Aisku viskas priklausys dar nuo
oro Tai realiai visa men., o ir daugiau stoves vezimas be darbo :)bus tik zaisliukas dukrai.
mary jane parašė:
Atstumti gal ir nebuna, bent darzely, bet kiek pamenu is mokyklos laiku, tai budavo tikrai tokiu atveju, kad saipydavos visas rajonasAisku, priklauso nuo vaiko …
Ko ten tik nebuna.
reginiukas parašė:
noriu pasidziaugti beliks kai gims data varda ir visa kita issiuvineti![]()
o cia pirmojo
O kaip smagu kad atsirado dar megstanciu siuvineti. As taipat vaikuciui issiuvinejau sakiau darysiu pagalvyte o metrikus zadu dabar pradeti nes dar laiko yra iki gimdymo

6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai