mammyte parašė:
Pas mus irgi jau su pataliukais,laukia leliuko![]()
Reiks ir man jau greit pataliukus vilkt
mammyte parašė:
Pas mus irgi jau su pataliukais,laukia leliuko![]()
Reiks ir man jau greit pataliukus vilkt
puma29 parašė:
ant nugaros irgi ji kazka weikia,bet jau ant sono tai lb jaucias,ypac sonkauliukai![]()
As irgi panašiai. ;))
Juditukea parašė:
Snd vyras zada surinkt lovyte, pataliuku dar neklosiu, nes dulkes rinks tikrai.rubelius jau pagal dydi deliuosi ir i stalciu ☺
As tai jau šį savaitgalį įveikiau pagaliau pasiruošimo darbus. Lovyte stovi jau, liko tik sau tase sudėti.
Labai džiaugiuosi, pagaliau pasiruošusi, nors dar turiu laiko. ;))
Juditukea parašė:
Jo, kiek zinau jei bumsi tada nepatogu leliui. ☺ as kai guliu ant nugaros man tada tempia pilva, tik ant kairiojo sono patogu. ☺
As dabar irgi bandau ant kairio sono miegoti, visai patogu darosi, bet bumsi maziuke.
sapniukee parašė:
Aciu aciusiuvinejus esu daug visokiu grozybiu. Dar is vaikuciu temos issiuvinejau brolio pirmagimiui metrikus
Wau, labai gražu.
InVi 9 parašė:
Nes kaip ir rasiau esu tokiu paziuru, gims lelius ir nupirks tetis![]()
Koks geras tėtis, mano vyras to tikrai neapsiimtu...
InVi 9 parašė:
Na bent jau Siauliuose i gimdymo palata reikia: chalatas, slepetes, hig. priemones, ranksluostis, vandens, pora pampersu, viena komplektuka vaikui aprengti, kepuryt…
O tai kam tos higienines priemones ir ranksluostis?
sandrute06 parašė:
As irgi panašiai. ;))
Te teciai kai kurie patys kaip vaikai.
Jovita7777 parašė:
Kazkur skaiciau kad jei lovyte nauja tai reikia anksciau laiko pastatyti ja kad issivedintu ar kazkas panasaus tai manau kad ir laiko turiu dar pakankamai bet tikr…
Jo, nes jaucias lb tas medzio kvapas.
Jovita7777 parašė:
O tai kam tos higienines priemones ir ranksluostis?
Na jei busit koki 16 val kaip manot nieko jums neprireiks is hig priem?
ransluostis reikalingas, gimdymo palatose, bent jau Siauliuose yra dusai arba vonia, tai jei eisit i dusa ar vonia isejus reikes kazkaip nusisluostyti, kad ir veida ar rankas plausit tai reikia tureti ir tuolet popierio ritineli turekit, nes sake nera, savo reik tureti
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai