Maljork parašė:
Bepantena ir as turiu. Kazi juo galima bus jautrius spenelius tept jei maitinsiu?
Man jis visada padėdavo ( būtent speneliams).
Maljork parašė:
Bepantena ir as turiu. Kazi juo galima bus jautrius spenelius tept jei maitinsiu?
Man jis visada padėdavo ( būtent speneliams).
laba ryta, su pirmu naudojau bepanten ir vaikui ir speneliams, db taip pat ji turiu, tiko ir patiko, kazkas sake kad vaikinai ilgiau uzsibuna pilvelyje, su pirmu man pasiteisino, pernesiojau 8d, ziuresim kaip db bus:)kazkaip itariu kad irgipernesiu, pagal mmm tureciau gimdyt sausio 30,bet pagal visus echo vasario 6
Ruta1 parašė:
As kaip visad ne i temaar pirkot koki kremuka nuo sikniuko issutimo leliukui? Ar pirksit, kai matysit, kad reikia?
kuris geriausias-bephanten, sudokremas…
Bandziau su pirmu vaiku pataisu sporas, sudokrem, bepanthen, tai labiausiai pasiteisino Vitella Zn - ji uzrekomendavo kai su vaiku gulejom Alergologiniam centre, tai iki siol kaskart po uzpakaliuko plovimo patepu profilaktiskai.
O del kuno kremo vaikui i ligonine - manau kad nereikia taip anksti. Gi termoreguliacija vaiko tik formuojasi, kam tas poras kimst. Veliau - jei odele sausa- galima emolientais tept, bet taip anksti netepciau.
mammyte parašė:
laba ryta, su pirmu naudojau bepanten ir vaikui ir speneliams, db taip pat ji turiu, tiko ir patiko, kazkas sake kad vaikinai ilgiau uzsibuna pilvelyje, su pirmu ma…
Vat man su echo ir buvo vasario 17, o dbr vasario 8 ar tai 7, pagal mm vasario 29 tai nzn kada laukt..
Juditukea parašė:
Vat man su echo ir buvo vasario 17, o dbr vasario 8 ar tai 7, pagal mm vasario 29 tai nzn kada laukt..
Visa vasari buk pasirengusi
Aljana parašė:
Visa vasari buk pasirengusi![]()
Teks, nes kitaip nerealu
Juditukea parašė:
Teks, nes kitaip nerealu![]()
Bet biski nesamone kai tas datas taip kaitelioja.nes nu tikrai nezinai zmogus kada laukt
SKristiii parašė:
Nesuprantu kodel kaitalioja - juk echo patikimiausias tik pirmas savaites, po 10 sav pradeda individualumai list - vieni greicia vystosi, kiti truputi leciau ir del…
Nu as irgi taip galvociau. Man tik pagal mmm ziuri gine visada, nors pagal echo ir nesutaptu savaite.
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai