LauraLT parašė:
ar jusu leliukai po vitD lasiuku irgi raitosi kaip apsesti setono???![]()
Kolkas nebuvo tokiu priepuoliu. O jusu raitosi?
LauraLT parašė:
Kolkas nebuvo tokiu priepuoliu. O jusu raitosi?
LauraLT parašė:
Mano nesiriecia, bet atpila kaip reikiant ?
pele66 parašė:
Gal raumenu tonusas didelis ar kaio ten vadinasi isitempia taumenukai perdaug.reik specislistu paklaust.aisku gerai but kad viskas tvarkoj.
Siandien buvom pas gyd nieko nedake kad butu jo tonusai padideje, juolab kad jo galunes atpalaiduotos ramybes busenoje, pirstukau retai kada sugniausti buna, o kai paguldau ant pilvo pakelia viena koja ir ore makaluoja kreipdamas galvyte i ta puse kol apsivercia, visa sia savaite jis sitaip, ant vystymo lentos paguldzius senokai pats ant sono atsigula tai vieno tai kito.. sedim su vyru galva kasom ir nezinom ar cia gerai ar cia jau klausinet pradet
Noen parašė:
Kai traukiat pientraukiu, pientraukio buteliuko nelaikykit rankomis. Laikykit uz to piltuvelio kur ant kruties dedasi (tikiuosi suprantamai paaiskinau :)) nes laika…
Dekui, pabandysiu ?
noriuangeliuko parašė:
bet tai kaip sunku suprasti kas norma, o kas ne. Kuo daugiau domiesi, tuo skirtingesniu dalyku prisiskaitai. Vienur zalias kakutis - jau infekcija ir pan. kitur nie…
Intuicija, mamos ?
LauraLT parašė:
Maniškė antra diena kaip šėtoniukas
valgo gražiai ir nei šio nei što klykti pradeda... Tai visaip ir pozas paėmimo keičiu,kad tik aprimtų... Vitamino D mes geriam nuo 3 parų amžiaus... Bet va dbr tik dvi dienos kaip klykia ne savu balsu... Dar visa laimė,kad po ilgų supimų matyt iš nuovargio truputį užmiega... Negi čia diegliai? :/ Atsirugstam, bet vėl pyksta... Gaila negalim į mažylių minčių skaityti... Bet gal tada jau būtų per daug paprasta vaikučius auginti
Obrikyte parašė:
Iš pilnos kruties? as teistraukiu iki60mlo vienu kartu suvalgo 100ml. va kita mamyte pasisake kad net 150
![]()
Taip aš 150 ml isitraukiu nuo vienos krūtinės bet aš netraukia kas 3 val aš traukiu kad 4-5 O iš nakties išeina ir 6 val ir traukiu iš abiejų krūtinių. Tai mano viena duoda daugiau gali duoti ir 200ml žiūrint kiek skysčių geriu vandens o kitą nuo 100 iki 150 ml čia priklauso nuo valabdu. O jei duodu žydri tai iš tos krūtinės iš kurios zinde ištraukiau dar 50ml
GretaTim parašė:
Vaikas ištraukia daugiau nei jūs pientraukiu, nesijaudinkit. Aš buna spaudziu ir nei lado, pridedu savo siubeliuka tai po poros patraukimu ir atsitraukkmo fontanas …
Norint gerai ištraukti iš krūtinės ją reikia masažuoti traukiant paspausti jeigu taip tik oridesi mažiau ištrauks o kai masažuoti ją ištraukti gerai. Aš kai ištraukiau pas mane neina fontanais. Biski išbėga bet vos vos. Ir reikia su pientraukiu kantrybės. Kartais atrodo baisu turi biski ilgiau papompuoti ir vėl atsidaro pieno liaukos.
noriuangeliuko parašė:
Butent avent ir turiu.
As irgi šventė turiu bet man viskas ok neturiu jokių problemų. Kaip ir sakiau reikia masažuoti krūtinę kad pieno patalai atsidarytu. Aš kai traukiu beveik 2 mėnesius tai man sekasi tai daryti. ?
Erika G. parašė:
o kaip duoti daugiau valgyti jei jis isspjauna uzmiges?;) viska darau kaip paraset apart maitinimo,bet vistiek keliasi..
Mano irgi miegodamas mažiau valgo, bet kaip sakiau aš minimaliai ji judinu. Neleidžiu vaikuciui isibudinti. Jei keiciu sauskelnes tai greit šviesos minimaliai nebendrauju naktį pamaitinu sutvarkau jei reikia ir toliau jis miega. Maniškis prieš miegą pavalgo daugiau, gal jis pas mane yra edrunas. ? bet naktį jis niekada savo porcijos nedavalgo tik pusė bet miega toliau. Jis pas mane ismiega neatsibudes 4 valandas tai jau yra progresas taip būdavo 3max.
atuteee parašė:
Maniškė antra diena kaip šėtoniukasvalgo gražiai ir nei šio nei što klykti pradeda... Tai visaip ir pozas paėmimo keičiu,kad tik aprimtų... Vitamino D mes geria…
Pas mane taip buna pries pora dienu geru. Verke kaip isprotejes nramus buvo valge ir verke pats nezinojo ko nori. Nemiegojo. Nežinau kas buvo ar diegliukai ar kaukelius maudė kaip auga. Bet buvo šis dalykas , bet paskui praejo. Nors mano vaikutis turi tu diegliukai pučia tą pilvuką bet taip neverkia. Įdėjau bibrocol žvakučių kad nusiramintu. Bet paskui praėjo ir vėl grįžo vaikas i savo vezias.
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai