Belluchia parašė:
Gal nelabai kokius pientraukius naudojate? Pvz. Avent pientraukio nerekomenduociau niekam...
Butent avent ir turiu.
Belluchia parašė:
Gal nelabai kokius pientraukius naudojate? Pvz. Avent pientraukio nerekomenduociau niekam...
Butent avent ir turiu.
MamyOm parašė:
Kodel?
Kai traukiat pientraukiu, pientraukio buteliuko nelaikykit rankomis. Laikykit uz to piltuvelio kur ant kruties dedasi (tikiuosi suprantamai paaiskinau :)) nes laikant buteliuka, gali latakeliai uzsikist
noriuangeliuko parašė:
Man pientraukiu irgi nesiseka istraukti, bet manau cia labiau psichologiskai man nesigauna, jauciuosi kaip save prievartaudama.Nors siaip tikrai to pieno turiu.…
Mano zaliai kakoja, jei daugiau pieno produktu suvartoju
Belluchia parašė:
Manau čia individualu, man pavyzdžiui Avent labai tinka.
Obrikyte parašė:
o kaip istraukti ta piena kai siurbeliukas kratosi tos kruties ? neima antras menuo,viska isbandem..todel traukiu pientraukiu?
Prieš traukdamasi pašildykite šiltame vandenyje tą silikoninę dalį, kuri dedasi prie krūties. Dar padeda jei traukiantis gurkšnotumėte šiltą arbatą ar užsidėtumėte ant krūtinės šiltą kompresą. Ir traukiantis galvokit ne apie kiek čia to pieno bus, o apie savo vaiką - taip labiau pieno gamybą paskatinsite.
O dėl krūties neėmimo, bandėte skirtingas pozas? Būna, kad leliukui kokia ausytė užsispaudžia ir jam tiesiog dėl to nepatogu traukt būtent iš vienos pusės, bet suradus tinkamą pozą viskas išsisprendžia. Arba galima duot tą nemėgstamą mažiukui snaudžiant, tada jis ne toks atidus būna ir kartais paima (o tada normaliai ir pieno gamybą užkuria ir pamėgsta tą krūtį). Bet, žinoma, būna ir taip, kad iš vienos silpniau bėga nei iš kitos, tai leliukai ir kovoja prieš ją.
noriuangeliuko parašė:
Man pientraukiu irgi nesiseka istraukti, bet manau cia labiau psichologiskai man nesigauna, jauciuosi kaip save prievartaudama.Nors siaip tikrai to pieno turiu.…
Mano žirniukas jau antra pata žaliai kakoja. Buvau sunerimus kad per daug lieso pienuko gauna,o riebesnio mažiau. Bet žiūriu nieko čia jau blogo,gal greit vėl susinormalizuos
zenkristi parašė:
Mano žirniukas jau antra pata žaliai kakoja. Buvau sunerimus kad per daug lieso pienuko gauna,o riebesnio mažiau. Bet žiūriu nieko čia jau blogo,gal greit vėl susin…
bet tai kaip sunku suprasti kas norma, o kas ne. Kuo daugiau domiesi, tuo skirtingesniu dalyku prisiskaitai. Vienur zalias kakutis - jau infekcija ir pan. kitur nieko baisaus. Taip pat ir su tuo kakojimo daznumu, vienur raso norma 3-5 kartai per para, ne dazniau, kitur raso, kad menesio ar dvieju leliukai gali dar kakoti po kiekvieno maitinimo. Maitinti kas 2-3 val irgi norma, tai jei valgo kas dvi val pvz, per para 12 kartu, tai reiskias ir kakoti normalu 12 kartu... kazin ar taip normalu, is proto galima iseit
noriuangeliuko parašė:
bet tai kaip sunku suprasti kas norma, o kas ne. Kuo daugiau domiesi, tuo skirtingesniu dalyku prisiskaitai. Vienur zalias kakutis - jau infekcija ir pan. kitur nie…
Tikrai.. kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių :)) ko gero svarbiausias rodiklis vaikučio elgesys,jei jis linksmas,guvus ir ne irzlus,vadinasi viskas normoj
Ievukas 111 parašė:
Oi tie diegliai jau nebezinau kaip bekovoti... budavo tik vakarais o dabar bet kada užeina... belieka kantriai laukt pabaigos. At yra daugiau kenčiančiu draugu? Kai…
Mes irgi turim nuo 5gyvenimo dienos, niekas nepadeda, jau susitaikėm kad teks išlaukti ir išgyventi kol praeis, tikiuosi nebedaug liko
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai