brukniukas parašė:
O kokia ta priezastis kad nenorit sakyti? As pvz pieno neturiu,taip ir sakau
Todel, kad tokie klausimai stato i nepatogia padeti ir vercia jaustis tarytum ne tokiai, kaip "turi buti". Mat ne pagal cekaunu ciociu supratima....
brukniukas parašė:
O kokia ta priezastis kad nenorit sakyti? As pvz pieno neturiu,taip ir sakau
Todel, kad tokie klausimai stato i nepatogia padeti ir vercia jaustis tarytum ne tokiai, kaip "turi buti". Mat ne pagal cekaunu ciociu supratima....
mazos pedutes parašė:
Taip lb nemonlu,jau vien nemaitini ir del to pergyveni, o dar kai tokie klausimai prasideda..
Misterija parašė:
O kaip pratinti?
Vakare daugiau duoti pavalgyti negu įprastais dažniau jis būna daug sotesnis. Plius kai naktį atsikelia tai šviesos minimaliai turi būti vos vos kad jo nęisbudinti. Nežiūrėti vaikui i akis ir nepradėti bendrauti su juo, nes jis supras, kad tai diena ir bendrauji su juo. Taip pat mažiau ji judinti pavalgė ir atgal į lovą, net amerikiečiai pataria nekeisti pamperso , o jei keiti tai valyti su šiltu skudureliu , nes salta servetėlė ji atbudins. Aš maniskio nekeičiu naktį nebent jis tikrai jauciuosi nekinfortiskai ir prisistatęs labai, bet naktį maniškis minimaliai prisisioja o naktį nekakoja. Jis ant ryto padaro tada ir pakeičiu ir keiciu pavalgdinusi ir labai atsargiai ir greitai, kad jo neprabudinti. Ir tai pasiteisina. Aiškų jeigu jam nieko neslauda, bet jei kažką skauda tai tada jis neramiai miega.
Measka parašė:
Merginos, kaip taktiskai atsakyti i klausima "kodel nemaitini krutim?". Jau nusibodo man visi![]()
Labai paprastai: nenoriu ir nemaitinu, turiu pakankamai pinigu misinukams, esu labai didele egoiste. Koks klausimas toks ir atsakymas ir tegul neįsižeidžia. Aš taip atsakinėju žmonėms ypač kurie bando man aiškinti kodel turėčiau MP maitinti.
Ekita36 parašė:
Vakare daugiau duoti pavalgyti negu įprastais dažniau jis būna daug sotesnis. Plius kai naktį atsikelia tai šviesos minimaliai turi būti vos vos kad jo nęisbudinti…
Pas mus labai panasiai - maze pati vakare dazniau zinda, uzminga apie 23 (tikiuosi, greit pripras apie 20-21 val uzmigt), tada nakti 1-2 kartus valgo. Pavalgo greitai, tada atgal i lovyte dedu. Miega miegmaisiuke, pamperso nekeiciu, todel neissibudina ir toliau parpia. Kartais salia saves pasilieku miegot, jei tingisi i lovyte kelt. Tai naktim visa seima issimiega
Aš tai neįsivaizduoju kaip naktį nekeisti pampio, pas manaja jau po pusės nakties pilnas pilnas būna.
Jei nepakeičiu prieš valgymą naktinį nes patingiu, tai paskui pavalgius būna ji neuMiega o muistosi. Tada tuiru kelti, keisti pampį, tada vėl duoti krūtinę kad užmigti. Tai aš geriau prieš valgį dar mieguistai pakeiciau, tada pavalgo ir iš kart užmiega
rube parašė:
Labai paprastai: nenoriu ir nemaitinu, turiu pakankamai pinigu misinukams, esu labai didele egoiste. Koks klausimas toks ir atsakymas ir tegul neįsižeidžia. Aš taip…
Aš ir panašiai sakau ?
sveikutes,
tos kurios pateikinejote prasyma sodrai del VPA, ar tai galima daryti tik tada, kai darbdavys sutvarko dokumentus? nes as jau darbdaviui prasyma parasiau, bet prisijungus prie sodros ten, kur reikia pildyti nauja prasyma, man meta "rezultatu nerasta", vadinasi, dar darbdavys nepateikes info sodrai ir as negaliu pildyti prasymo. Teisingai supratau?
Misterija parašė:
Aš tai neįsivaizduoju kaip naktį nekeisti pampio, pas manaja jau po pusės nakties pilnas pilnas būna.
as irgi ;)
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai