Levanda88 parašė:
sveikutes,
tos kurios pateikinejote prasyma sodrai del VPA, ar tai galima daryti tik tada, ka…
Nesvarbu, svarbu sodroj susitvarkyti laiku, as pvz pirma aodeoj tvarkiausi onpo keliu dienu darbe
Levanda88 parašė:
sveikutes,
tos kurios pateikinejote prasyma sodrai del VPA, ar tai galima daryti tik tada, ka…
Nesvarbu, svarbu sodroj susitvarkyti laiku, as pvz pirma aodeoj tvarkiausi onpo keliu dienu darbe
Obrikyte parašė:
Mamytes,kurios nusitraukia piena pientraukiu,kiek ml pavyksta nutraukti is vienos kruties?
Idomus klausimas, daug su pientraukiu neistrauksit, plius priklausomai nuo to kada traukiat, ar is karto po maitinimo, ar praejus tam tikram laikui, cia kiekvienai individualiai
Figli parašė:
Idomus klausimas, daug su pientraukiu neistrauksit, plius priklausomai nuo to kada traukiat, ar is karto po maitinimo, ar praejus tam tikram laikui, cia kiekvienai …
Iš pilnos kruties? as teistraukiu iki60ml
o vienu kartu suvalgo 100ml. va kita mamyte pasisake kad net 150
Obrikyte parašė:
Iš pilnos kruties? as teistraukiu iki60mlo vienu kartu suvalgo 100ml. va kita mamyte pasisake kad net 150
![]()
Vaikas ištraukia daugiau nei jūs pientraukiu, nesijaudinkit. Aš buna spaudziu ir nei lado, pridedu savo siubeliuka tai po poros patraukimu ir atsitraukkmo fontanas i veiduka bega:))
GretaTim parašė:
Vaikas ištraukia daugiau nei jūs pientraukiu, nesijaudinkit. Aš buna spaudziu ir nei lado, pridedu savo siubeliuka tai po poros patraukimu ir atsitraukkmo fontanas …
o kaip istraukti ta piena kai siurbeliukas kratosi tos kruties ? neima antras menuo,viska isbandem..todel traukiu pientraukiu?
Man pientraukiu irgi nesiseka istraukti, bet manau cia labiau psichologiskai man nesigauna, jauciuosi kaip save prievartaudama.
Nors siaip tikrai to pieno turiu. Beje, mamytes kuriu leliukai kakojo zalsvai, ar ilgai taip truko? As matyt ka ne taip uzvalgiau ir mazyte pradejo daznai po nedaug kakoti ir taip truputi zalsvai. Pradejau duoti geruju bakteriju, apribosiu maista, tikiuosi greit praeis...
noriuangeliuko parašė:
Man pientraukiu irgi nesiseka istraukti, bet manau cia labiau psichologiskai man nesigauna, jauciuosi kaip save prievartaudama.Nors siaip tikrai to pieno turiu.…
Gal nelabai kokius pientraukius naudojate? Pvz. Avent pientraukio nerekomenduociau niekam...
Belluchia parašė:
Gal nelabai kokius pientraukius naudojate? Pvz. Avent pientraukio nerekomenduociau niekam...
aš irgi, aš rankom daugiau nusitraukiu nei su avent pientraukiu
Belluchia parašė:
Kodel?
As pora dienu atgal, pirma karta traukiausi, nes kudiki valandai su teveliu turejau palikti, tai nzn ar tai sutapimas, bet baigus traukt, man taip pradejo skaudet kruti, dilgciot apie speneli ir atsirado baltas taskas paciame spenelyje, tarytum uzsikises latakelis. Tik po keliu dienu skausmas dingo. Nelabai patiko pats procesas traukimo man..
16 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai