Nidawx parašė:
Bandau is visu jegu
...stiprybes
Nidawx parašė:
Bandau is visu jegu
...stiprybes
Koskos parašė:
Labai Labai gaila.. laikykites![]()
Bandau is visu jegu
orxideja9891 parašė:
Uzuojauta..kaip jums labai sunku..
![]()
O jus nieko nejautet.. jokiu zenklu nebuvo.. ??![]()
Per ta laikotarpi jokiu skausmu nieko tik db keles dienas atsirado siektiem juodu patepliojimu tai lekiau pes daktare.bet vaikutis mires jau apie 2-3savaites
Nidawx parašė:
Per ta laikotarpi jokiu skausmu nieko tik db keles dienas atsirado siektiem juodu patepliojimu tai lekiau pes daktare.bet vaikutis mires jau apie 2-3savaites
Jooo...tie patepliojimai neiskart atsiranda, tik po kurio laiko
Nidawx parašė:
Mazas angeliukas.. Nera tokiu zodziu kurie sumazintu jusu skausma..
Nidawx parašė:
siaubas
didziausia uzuojauta jums ir jusu seimai
Arbuzikas parašė:
Mergaites, ar nestumo metu darotes bikini depiliacija su vasku? Ar nepavojinga? Paciai jau sunku del pilvelio susitvarkyti, greitai ir toks nemazas jis jau pas mane…
Nepavojinga
Nidawx parašė:
tas ir baisiausia, kad jokiu pozymiu kelias savaites nebuna...
uzuojauta, stiprybes
Deilei parašė:
Nereikejo![]()
O nereikejo nes pries tai buvo bedu ar kodel? Nes man pasiule darytis, bet sako suaimoket turesi...
lucky28 parašė:
Oho tikriausiai rekordininkas pilvelis tarp rugsejinuku
Errrikiux parašė:
Esu girdejus tokiu pokstudvynuku temoj buvau kazkada skaitinejus, viena rase kad nemate 12 sav, po to 20 sav per echo pamate
![]()
Netikiu
butu sokas bent man
Nidawx parašė:
Saugokite save ir savo pilvukus.o man si diena labai liudna.padarius eco daktare pranese liudna zinia.kad mano angeliukas jau 2-3 savaites danguje.labai isgyvenu si…
As netikejau kad dar bus netekciu...
Stiprybes jusu seimai ?
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai