Vaidilutė24 parašė:
Sveikos, prisijungsiu prie jūsų į rugsėjinukų grupę, jei priimsit.![]()
Labutis
Vaidilutė24 parašė:
Sveikos, prisijungsiu prie jūsų į rugsėjinukų grupę, jei priimsit.![]()
Labutis
Monikamo parašė:
Jo vakar sirdute jau matem, man isvis 7 sav ir 8sav raso, nes pas mane nereguliarios budavo.. bet jau isdave knygele nesciosios sake viskas gerai tik labai mazi esa…
kaip smagu.as tikiuos kita savaitele sirdele isgirsiu.nemanau,kad seimos gyd scan darys. nors pas lietuve vaziuosiu,tai gal
siaip airiai retai tuos scan skiria lb. ar 2 kartus per nestuma.seimos gyd isvis tik dave siuntima i ligonine, o is jos laiskas atejo pirmam vizitui ir scan tik kovo 16d. isprotet galima tiek laukiant...
Egliuuke parašė:
Kurią dieną? Aš kitą penktadienį skaną pirmą turėsiu![]()
As ketvirtad leksiu
ir del scan nesu tikra dar ar turesiu :/ vis tikiuos.
Astux2 parašė:
oi nekas tada. siaip man biskiuka padeda ryte vanduo su citrina,
bet iskart atsigerus begu kokiu avizu koses valgyt, kad ir per prievarta...ir po k…
Man vanduo su citriniuku lb patiko. O dbr jo skonis kaip muilo palikes. Kas nuramina tai pasukos ir nykstuku arbata vaikuciams ??
Rusne29 parašė:
Man vanduo su citriniuku lb patiko. O dbr jo skonis kaip muilo palikes. Kas nuramina tai pasukos ir nykstuku arbata vaikuciams ??
va man kefyriukas pora dienu lb tiko, o db paziuret i ji negaliu...keicias kaip orai pajury tie norai
Astux2 parašė:
va man kefyriukas pora dienu lb tiko, o db paziuret i ji negaliu...keicias kaip orai pajury tie norai![]()
O man kefyriukas kaip tik dabar ant bangos.
Astux2 parašė:
va man kefyriukas pora dienu lb tiko, o db paziuret i ji negaliu...keicias kaip orai pajury tie norai![]()
Jo jo. Vakar galvojau noriu mesos pietums snd ?? darbe staiga sukirbo mimtis bulviniai su mesa ??
Rusne29 parašė:
Jo jo. Vakar galvojau noriu mesos pietums snd ?? darbe staiga sukirbo mimtis bulviniai su mesa ??
db ir as bulviniu su mesa uzsimaniau
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai