jurgitele32 parašė:
As pirmadieni kepiau ir bulvinius blynus ir bulvinius blynus su mesa. Labai uzsinorejau. Negalejau atsivalgyti![]()
as vakar kepiau
sekmadieni buvo ir cepai
jurgitele32 parašė:
As pirmadieni kepiau ir bulvinius blynus ir bulvinius blynus su mesa. Labai uzsinorejau. Negalejau atsivalgyti![]()
as vakar kepiau
sekmadieni buvo ir cepai
Labas rytas
as katik is gines. Patvirtino nestumiuka. Dave nuotraukyte. Mazutis leliukas puikiai isitvirtines
atitinka laika. Mums 6,4 savaitukes. Dave tyrimu lapuku kruvele pasveikino ir sekanti karta kovo 2 jau uzves nesciosios kortele
einu ne privaciai, atejau antra karteli ir dare scana, apziurejo... viskas super - jauciuosi lasbai laiminga mamyte
F0rtuna parašė:
Sveikutes. Faina kad tiek daug busimu mamyciuku rugsejo menesi ateis. Mes turetume gimti rugsejo 9. Antras nestumas. Sunui jau 12. Viskas lyg is naujo☺
Va ir mano situacija panaši.Tik sūnui 13, o ir man jau nebe ...niolika.Kadangi Jūsų berniukas panašaus amžiaus, tai įdomu, kaip jis reagavo į naujieną?
Vaidilutė24 parašė:
Dėl vidurių man ir prieš nėštumą visada būdavo didelės problemos nuo pat vaikystės, bet dabar išvis užmirštas reikalas tualetas. Ginekologas man išrašė Lepicol, jį …
Turiu tapacia beda su viduriais. Tai tik klyzmutes kas 3dienas gelbeja
Liutuukee parašė:
Sveikutes ka daryti su viduriu uzkietejimu? Kaip ji palengvinti , jau dvi dienas nebuvau tualete. Pilvas issiputes , kaip reikiant. Jau kentet tiek nebegaliu... …
Man irgi Ziauru su viduriais. Rytais dar nieko, bet miegoti kai einu tai pilvas issiputes Kaip balionas. Sunku miegot nakti, net sisiojant vidurius skauda
simonacka parašė:
Ant bulviniu traukia nes juk ruduo bulviakasio laikas.o vaikuciai gims kaip tik tuo metubus bulvinukai
![]()
lucky28 parašė:
Labas rytasas katik is gines. Patvirtino nestumiuka. Dave nuotraukyte. Mazutis leliukas puikiai isitvirtines
![]()
atitinka laika. Mums 6,4 savaitukes…
super
eli3 parašė:
O mane tai irgi ant bulviu traukia bet ne ant zemaiciu blynu o pasitarkuoju bulviu per ta rankine tarka ir tarkiu pasikepu mmm skanumelis![]()
aš šiandien pietum valgysiu kugelį!! jau seilė tysta vien pagalvojus.. kaip dar dvi val. iškentėt iki tarpo tarp darbų
Koskos parašė:
Man irgi Ziauru su viduriais. Rytais dar nieko, bet miegoti kai einu tai pilvas issiputes Kaip balionas. Sunku miegot nakti, net sisiojant vidurius skauda![]()
Man irgi problema,manau cia daugumai taip buna... Is esmes man paciai labiausiai padejo didesnis skysciu kiekis(siuo metu daug vandens,apelsinu sulciu ir arbatu isgeriu) bei dziovintos slyvos
Koskos parašė:
Man irgi Ziauru su viduriais. Rytais dar nieko, bet miegoti kai einu tai pilvas issiputes Kaip balionas. Sunku miegot nakti, net sisiojant vidurius skauda![]()
Gal pas gydytoja reiketu kreiptis, a maza kas...
Jei taip likusius 7 menesius Jums bus, tai ne itin gerai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai