Naujoke999 parašė:
Mes per daug priaugam sake gyd ? maitinu mp, nuo 2 men duodu pankoliu arbatytes nuo pilvuko ir kad maziau priaugtu. 2,5 men jau buvom padvigubine gimimo svori, kas …
Oho augat!
duodat vaizdu!
Naujoke999 parašė:
Mes per daug priaugam sake gyd ? maitinu mp, nuo 2 men duodu pankoliu arbatytes nuo pilvuko ir kad maziau priaugtu. 2,5 men jau buvom padvigubine gimimo svori, kas …
Oho augat!
duodat vaizdu!
Mamos, ar jusu nekamuoja karstis? Iseinu is duso ir jau slapia, jausmas lyg butu 35silumos pastoviai, langus atsidarius diena bunu, su apatiniais namie vaikstau, nes neimanoma... taip pavargstu nuo to karscio... matyt hormonai dar, pamenu visos vasaros man buvo sunkios kai buvau nescia ir zindziau.
Eelli parašė:
Gal dėl vystymosi vaiko geresnio, nes sakė nuo 5-6mėn duot pačiai jauo dabar, kad su pienu gautų. Taip rebilitologė liepė, o kodėl nepaklausiau, nes ji dar toli…
Ai , tai jus geriate ? as galvojau mergytėi paskyrė ;)
Liinute.s parašė:
Mamos, ar jusu nekamuoja karstis? Iseinu is duso ir jau slapia, jausmas lyg butu 35silumos pastoviai, langus atsidarius diena bunu, su apatiniais namie vaikstau, ne…
ir man panašiai.. dar pas mane namie šilta ir taip.. kai reikia į lauką eit, tai kol susiruošiu aš šlapia būnu..
Ieva.Z parašė:
O! Gera ideja su kopustu!mes penktadieni einam skiepytis,to nelemto kombinuoto skiepo. Labai bijau as jo... as sau dedu salta kopusto lapa,vaikui turbut silta d…
Zinokit salta dejau ,na kambario temp
Urgita parašė:
Ai , tai jus geriate ? as galvojau mergytėi paskyrė ;)
Taip, dabar man, o po to dukrytei duoti nuo 5mėn
Ieva, guziukai praėjo po 2sav
taip kaip penkt rėkė, nebuvo, bet dar paverkia, duodu dabar pankolių arbatos..
babaryte parašė:
ir man panašiai.. dar pas mane namie šilta ir taip.. kai reikia į lauką eit, tai kol susiruošiu aš šlapia būnu..
Mane irgi karstis musa..daznai bunu slapia..manyciau, kad hormonai!
Liinute.s parašė:
Mamos, ar jusu nekamuoja karstis? Iseinu is duso ir jau slapia, jausmas lyg butu 35silumos pastoviai, langus atsidarius diena bunu, su apatiniais namie vaikstau, ne…
Kamuoja labai. Namuose 23,man jau per karsta... as irgi tik su apatiniais namie gastroliuoju. Juokiuosi,kad jau ko tik kaimynai neprisiziures
uoga3 parašė:
Ar normalu kai vaikutis nesitustina jau 4 paros. Valgo mp. Mums dabar beveik 2 men.?
Normalu maitinant mp. O kaip jauciasi jusu vaikelis?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai