Sauletapieva parašė:
Neštumo pabaigoj tie matavimai jau netikslūs, gali bele ką primatuoti, taip kad nesijaudinkit ? Man dieną prieš cp matavo vaikus (ir dar docentė matavo) ir išmatavo…
Aš labai tikiuosi, kad viskas gerai su vaikučiais
Sauletapieva parašė:
Neštumo pabaigoj tie matavimai jau netikslūs, gali bele ką primatuoti, taip kad nesijaudinkit ? Man dieną prieš cp matavo vaikus (ir dar docentė matavo) ir išmatavo…
Aš labai tikiuosi, kad viskas gerai su vaikučiais
Man taip pat docentė matavo, bet paskutiniais mėnesiais rodė tuos skirtumus, kai ji peržiūrėjo išrašus, tik nesuprantu kiekvieną kartą sakydavo, kas viskas gerai, dėl galvytes praeitą mėnesį užsiminė, o dėl šlaunikaulio vakar jau kai gimdyt reikia ant dienų. Keisti tie daktarai arba iš karto pasakytų arba visai nereikia gąsdinti....
svajonės link... parašė:
Man taip pat docentė matavo, bet paskutiniais mėnesiais rodė tuos skirtumus, kai ji peržiūrėjo išrašus, tik nesuprantu kiekvieną kartą sakydavo, kas viskas gerai, d…
Mano matavimai kazkur iki 28 sv buvo tikslus, o paskui visokiu irgi dalyku pradejo itarti ir matytiv? Bet viskas ok, gime sveikučiai, nors ir getokai per anksti. Echoskopas nestumo pabaigoj tikrai gali nugrybauti, jau sunku ta bendra tikslu vaizda pamatyti. Jau jums kelios dienos belike, ramiai laukit savo mazyliu!
Arba parašė:
Klausimas pagimdziusioms, ar ilgai valesi gimda? Jei taip ar gyditojai skyre vaistu?
2 savaites. Bet negausiai ir be dideliu skausmu.
Arba parašė:
Klausimas pagimdziusioms, ar ilgai valesi gimda? Jei taip ar gyditojai skyre vaistu?
6savaites, kaip tik pries apziura nustojo
sakyciau nemazai kraujavau
Sauletapieva parašė:
Mano matavimai kazkur iki 28 sv buvo tikslus, o paskui visokiu irgi dalyku pradejo itarti ir matytiv? Bet viskas ok, gime sveikučiai, nors ir getokai per anksti. Ec…
O man pries paskutine diena sako cia gal trys ?
SimonaAR parašė:
Sveikos, as taip pat jau supuoju savo mazutes ?
Gimem cp pagalba, dicke 2900g 50cm, mazoji 2780 g ir 48cm ? kas maitinate krutimi …
Sveikinimai!
taip, maitinu krūtimi, valgo kas 2val. Bet naktį būna, kad keliasi ir kas valandą, įvairiai.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai