irinab. parašė:
Merginos, ar kuri nors darėsi mokamus genetinius tyrimus? Jei taip, tai kelių savaičių?![]()
Ir aš Kaune Prisca 13 sav. Motina ir vaikas klinikoje 100€
irinab. parašė:
Merginos, ar kuri nors darėsi mokamus genetinius tyrimus? Jei taip, tai kelių savaičių?![]()
Ir aš Kaune Prisca 13 sav. Motina ir vaikas klinikoje 100€
irinab. parašė:
12 sav. + 2 d.
zigri parašė:
Sveikos, kokie mokami genetiniai tyrimai daromi? Kokiu "ligu" ieskoma?
Jų yra įvairių. Priklausomai ko jums reikia, ką norite žinoti ir kodėl einate pas genetikus. Jei jūs nepriklausot rizikos grupei ir norit dėl šventos ramybės nueit, jums užteks genetiko konsultacijos ir echo
zigri parašė:
Prisca daromas siekiant nustatyti Dauno, Edvardso ar nervinio vamzdelio defektus
zigri parašė:
Aš manau jūs turėtumėte pasitarti su savo gydytoją, nes gydytoją tikrai patars ar verta jums darytis ar ne nes juk gydytoją matys ar yra kokia rizika ar ne juk yra daug skirtingų priežasčių kodėl vienom rekomenduoja darytis genetinius tyrimus kitoms ne priklauso dėl jūsų amžiaus ar pastojot gal po ivf ar iui ar gal giminėje yra kokių genetinių ligų na manau konsultacija su gydytoją būtų geriausias variajantas prieš tokius tyrimus
zigri parašė:
Nuo Dauno ir nepamenu dar kokiu 2 ligu nemokamai daro. Bent jau kauno klinikose. Bet del dauno sindromo tai pagal echoskopija mato pagal kakla. Bent jau taip sake m…
Man nemokamai nieko nedarė, nes nepriklausiau jokiai rizikos grupei. Vilnius, Santariškės.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai