migliuke parašė:
Tai kad man nedave jokiu vaistuku...net priezasties jie nzn...nu cia anglija,dazni tokie atvejai...bet svarbu jog eko gavau ir zinau kad gyvi ir viskas ok...o jum …
Ne kai kraujavau nieko neskaudejo dabar tik prasideda pilvo tmpimai
migliuke parašė:
Tai kad man nedave jokiu vaistuku...net priezasties jie nzn...nu cia anglija,dazni tokie atvejai...bet svarbu jog eko gavau ir zinau kad gyvi ir viskas ok...o jum …
Ne kai kraujavau nieko neskaudejo dabar tik prasideda pilvo tmpimai
mamuliukas19 parašė:
Mes trecio norejom;))) gausim turet visus 4gerai kad nama su dideliu kiemu nusipirkom-vietos uztektinai
![]()
Tai ir bus mergaites
pas mane bus arba mergaites arba porele taip jaucia mano sirdis...net kai skana snd dare sake kad pagal dydziu skirtuma ir pupeliu forma turetu but porele,bet cia tik jos prielaida,nes kol nesimato lyties sunka ka nors tiksliau teigti...
Oi as irgi jauciu kad porike ir dabar sapnuohu porike
bet gydytojai sakae kad nei viena neturi kiausiuku
taip.kad abi mergikes. O tas skirtumas pupeliu buna del pastojimo nes ir pas mane buvo is pradziu viena daug mazesne bet dabar abi vienodau auga
o kaip jau laukiu nesulaukiu
sandriux1 parašė:
Oi as irgi jauciu kad porike ir dabar sapnuohu porikebet gydytojai sakae kad nei viena neturi kiausiuku
![]()
taip.kad abi mergikes. O tas skirtumas pupeliu bun…
Oj kaip smagu;))))))))))) as ir nieko pries buciau;)))
Labas rytas mamules
tyla cia pas mus
kaip jusu lelyciai? Mano tai tikros makaluskos
duodas belekaip..paskutiniu metu nugarike vis dazniau paskauda,o siandien va is vis nera kazko nuotaikos..
greiciau baigtusi darbas ir dziaugsiuos iseiginem
tai gal.jau pavargau tiesiog...
sandriux1 parašė:
Labas rytas mamules![]()
tyla cia pas mus
duodas belekaip..paskutiniu metu nugarike vis dazniau pas…
Mano ir duodasi
patinka man tas jausmas
ir nugara man jau antra sav skauda tai jau iki darbo masinoje su pagalvelem vaziuoju nes issedet oj kaip sunku.Vakar drauge dirza atidave tai gal jis pades kazkiek.
sandriux1 parašė:
Labas rytas mamules![]()
tyla cia pas mus
duodas belekaip..paskutiniu metu nugarike vis dazniau pas…
Man vakar strėnas vakare skaudėjo, matyt savaitgalį persistengiau su namų ruoša.
Elisiukė parašė:
Sveikos mielosios![]()
Turiu klausimeli. Kelintoj savaiteje daro gliukozes tyrima? gal kuri susidure su …
apie 26 savaite, man dare bent jau
Elisiukė parašė:
Sveikos mielosios![]()
Turiu klausimeli. Kelintoj savaiteje daro gliukozes tyrima? gal kuri susidure su …
As eisiu 25 savaite darytis
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai